Acasă Actualitate Concurentii ProFM Dance Official Party Car si-au petrecut sarbatorile de iarna ...

Concurentii ProFM Dance Official Party Car si-au petrecut sarbatorile de iarna in masina

162
0
DISTRIBUIȚI

Cei trei concurenti aflati in cursa pentru ProFM Dance Official Party Car au avut parte de niste sarbatori pe care cu siguranta nu le vor uita niciodata: in masina.

Madalin, Anca si Matei au sarbatorit atat Craciunul, cat si Revelionul in masina pentru care se lupta de aproape o luna de zile. Familia si prietenii le-au fost insa aproape, asa ca au avut niste sarbatori ca la carte. In Ajunul Craciunului, parintii Ancai i-au vizitat si le-au adus tutror sorici. Nu au lipsit nici cadourile. Cei trei au primit din partea unui magazin de jucarii aflat in Affi Mall Cotroceni perne de plus, pentru ca “sederea” lor acolo sa fie mai usoara. Prima zi a lui 2010 a fost intampinata si ea cum se cuvine, cu sampanie, artificii si confetti.

Grigorie Madalin, Leivi Anca Lenora si Chirila Cristian Matei au intrat in concursul  ProFM Dance Official Party Car  pe 8 decembrie. Madalin a parasit competitia joi, 7 ianuarie, dupa ce a rezistat mai bine de o luna.  Cel care va rezista cel mai mult va pleca acasa cu un superb Opel Corsa.

DISTRIBUIȚI