Acasă Actualitate Concert Parazitii in Club Bamboo

Concert Parazitii in Club Bamboo

244
0
DISTRIBUIȚI

Vineri, 16 aprilie, Clubul Bamboo ii are ca invitati pe membrii trupei Parazitii!

Inca de la editarea albumelor pe casete, trupa *Parazitii* a fost sustinuta de simpla idee de a avea succes in ciuda faptului ca le-au fost cenzurate majoritatea materialelor din cauza instigarii la diverse maniere necuviincioase si imorale.

Cheloo (Cătălin Ştefan Ion) a infiintat trupa in anul 1994, urmat fiind, mai apoi, de catre Ombladon (Bogdan Ionuţ Pastaca). In vara anului 1995, a fost lansat albumul „Poezii pentu pereti”, primul album al trupei, al doilea album de rap din tara. In 1996, un alt album intitulat „Nimic personal” a fost deja lansat.

Un al treilea album a fost „Suta” care a fost desemnat si albumul rap al anului 1997. Pe parcursul aceluiasi an, „Jigodie toata ziua” a fost prima piesa, respectiv prima aparitie a trupei pe un CD. In primavara anului 1999, Parazitii devine prima trupa de rap din Romania care participa la crearea soundtrackului unui film, cu drepturi platite de autor. La doar o luna mai tarziu, trupa Parazitii promoveaza alte doua piese pe compilatia numita „Hip-Hop Murale”.

Cel mai reprezentativ, respectiv cel mai consacrat album „Nici o problema” face ca trecerea de la un succes la altul sa continue si dupa lansarea acestuia la data de 14 iulie 1999.

Urmatorul album „Iarta-ma” detine un asemenea titlu care, in mod aparent nu necesita cenzurare, dar Parazitii reusesc sa starneasca reactia  CNA-ului si de aceasta data.

Sub egida  ROTON, Parazitii lanseaza albumul „Irefutabil” printre ale carui piese se enumera „In focuri” – piesa al carei videoclip este facut fara muzica(!), „Bad joke” si „Necomercial”. In anul 2005, dupa lansarea maxi-single-ului „Violent” si a piesei „Praf” apare pe piata si  albumul „Confort 3”, iar in anul 2007 apare albumul „Slalom printre cretini”.

In cele din urma, in anul 2009 trupa convoaca o alta campanie numita „Noi vrem respect” pe baza careia se lanseaza si piesa cu acelasi nume.

Te asteptam, vineri, 16 aprilie, in Club Bamboo Bucuresti, sa dai  „Jos Cenzura” impreuna cu PARAZITII la cel mai controversat concert al lunii!

Intrarea este libera!

parazitii-bamboo

DISTRIBUIȚI