Acasă Actualitate Clubul Le Gaga se redeschide pe 2 iunie

Clubul Le Gaga se redeschide pe 2 iunie

113
1
DISTRIBUIȚI

Le Gaga Terrace & Lounge isi reincepe activitatea de vara si va pune la dispozitie un cadru feeric in care veti petrece momente placute si relaxante incepand cu 2 iunie, urmand ca pe 3 iulie sa asistati la concertul renumitului rapper Pitbull.

Intr-un decor nou, dar la fel de primitor si imbietor, Le Gaga isi deschide larg portile, special pentru voi. Prima dintre surprizele pe care Le Gaga vi le-a pregatit in acest sezon este marele concert Pitbull, pentru prima data in Romania ! Rapperul american care a ajuns in cele mai tari topuri cu melodii celebre ca “I know you want me”, “Hotel room service”, “Shut it down” sau “The Anthem” s-a declarat foarte incantat de show-ul pe care urmeaza sa il sustina: “Va astept pe toti la Le Gaga sa cantam impreuna melodiile voastre preferate!”

In plus, pregatiti-va pentru seri in care veti uita in totalitate ca va aflati intr-o metropola aglomerata si va veti simti ca pe o insula exotica, inconjurati de cocktailuri delicioase, muzica buna, mancaruri savuroase si servicii de calitate, la aceleasi preturi prietenoase.

Asa ca vara asta lasati de-o parte tumultul orasului si caldura istovitoare si veniti la Le Gaga, un adevarat complex destinat relaxarii, ce cuprinde trei terase, un restaurant si un lounge, toate aflate pe o suprafata de 2700 mp de spatiu verde.

Nu pierdeti doua dintre cele mai importante evenimente ale acestui sezon: deschiderea Le Gaga Terrace & Lounge de pe 2 iunie, iar pe 3 iulie, concertul faimosului Pitbull, pentru prima data in Romania!

2-iunie-legaga

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU