Acasă Actualitate Claudia si Ana Maria Ferentz, duet in tinute populare

Claudia si Ana Maria Ferentz, duet in tinute populare

110
0
DISTRIBUIȚI

Zilele acestea, Andreea Antonescu, Alin Oprea, Lavinia ex-Spice, Claudia de la Sexxy si Anamaria Ferent au imbracat tinute populare si si-au schimbat repertoriu muzical la „Acces direct”.

Andreea Antonescu si-a serbat ziua de nastere cantand alaturi de Alin Oprea „Pusca si cureaua lata”. A avut parte de numeroase surprize din partea echipei de la „Acces direct”. Andreea a fost foarte bucuroasa cand l-a vazut pe fratele ei Razvan intrand in platou care i-a adus un tort. Acesta i-a urat la multi ani, dar a si marturisit ca tot timpul a a suferit ca trupa lui s-a aflat in umbra trupei „Andre”.

andreea antonescu

O alta surpriza a venit din partea Elenei Merisoreanu si Adrianei Antoni care i-au cantat Andreei „Lasa-ma, papa la mare!” Chiar daca pantofii Andreei nu au semanat deloc cu niste opincute, cantareata s-a descurcat de minune la capitolul interpretare.

Nu a ezitat nici Lavinia ex-Spicy sa imbrace portul de tarancuta. Aceasta a interpretat alaturi de umoristul Victor Ila melodia Irinei Loghin, „Cine bate seara la fereastra mea”, Victor Ila fiind un veritabil „Benone Sinulescu”.
Tarancutele Claudia de la Sexxy si Anamaria Ferent au fost foarte dragute interpretand „De ce, tata? De ce, mama?”

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI