Acasă Actualitate Claudia s-a intors la ”Dansez pentru tine”

Claudia s-a intors la ”Dansez pentru tine”

220
0
DISTRIBUIȚI

Claudia Cream nu vrea sa stea departe de competitia visurilor de la Pro Tv, astfel ca ea va concura din nou in ringul de la “Dansez pentru tine” vineri, de la 20.30, cu toate ca unii medicii ii recomanda sa evite efortul fizic.

Din cauza durerilor mari pe care le-a avut, unii medici au sfatuit-o pe Claudia Cream sa se retraga din competitie, acum insa ea si-a dat seama ca trebuie sa duca mai departe visul lui Adrian Filote alaturi de care concureaza la “Dansez pentru tine”. In ciuda durerilor, Claudia Cream se simte in stare sa mearga la antrenamentele de dans si sa pregateasca pentru vineri seara cele trei stiluri pentru duel: cha-cha, folclor international si unul dintre stilurile noi – vals sau tiganesc. Miki (ex K-pital) a raspuns imediat “prezent” cand a auzit ca visul unui om depinde de ajutorul ei. Inimoasa, sensibila si extrem de muncitoare, Miki a petrecut deja o zi de repetitii alaturi de Adrian si de coregraful Bogdan Boanta, cu toate ca stia ca urmeaza o saptamana dificila, in care ea trebuie sa ia de la zero 3 stiluri de dans.

Chiar daca era deja hotarata sa faca tot ce-i sta in putere pentru a trece de duel, Miki a aflat ca Claudia Cream se simte mai bine si vrea sa lupte mai departe pentru visul lui Adrian. Saptamana trecuta, Claudia si-a fisurat o coasta in timpul antrenamentelor, insa medicii i-au permis sa danseze in editia de vineri. Cu toate acestea, dupa emisiune, Claudia nu a mai suportat durerile, a mers la medic unde i s-a pus diagnosticul “lovire accidentala, contuzie toracica simpla” si i s-a recomandat sa evite eforturile fizice si a decis sa se opreasca pentru a nu pune in pericol sanatatea sa, dar si visul lui Adrian alaturi de care a ajuns la duel. Cu toate ca isi asuma ceva riscuri, Claudia trece peste toate pentru a simti ca face tot ce-i sta in putere pentru a implini visul lui Adrian.

“Impreuna cu medicii, luasem decizia de a nu mai dansa din cauza durerilor pe care le aveam la coasta fisurata, insa nu am putut sta deoparte, am simtit ca este datoria mea morala sa duc mai departe visul lui Adrian, cu orice riscuri. Ii multumesc lui Miki ca a fost alaturi de Adi si ca ar fi dansat pentru visul lui. Nici nu ma mir ca a facut acest gest, pentru ca o cunosc pe Miki de ani de zile si stiu ca este un om bun si sensibil la nevoile celor din jur. Acum eu ma simt mai puternica datorita lui Adi si a visului pe care trebui sa-l implinim, durerile nu mai sunt atat de mari si ma simt in stare sa reincep antrenamentele pentru ca vineri sa reusim sa trecem peste duel.“, a declarat Claudia Cream dupa ce a decis revenirea in competitie.

Miki (ex K-pital) este bucuroasa ca a avut ocazia sa-l sustina chiar si pentru o zi pe Adrian: “Daca stiu ca sta in puterea mea sa ajut pe cineva, nu stau prea mult pe ganduri. Am acceptat sa fiu alaturi de Adi, pentru ca am auzit povestea pentru care lupta si boala de care sufera veriosoara lui. Cred ca Mariana trebuie ajutata sa aiba o viata mai buna. Eu cred ca toata lumea ar trebui sa faca tot ce poate sa-si ajute aproapele la nevoie. Este minunat sentimentul pe care il ai cand reusesti sa aduci zambetul si speranta pe chipul cuiva.”, a declarat Miki.

DISTRIBUIȚI