Acasă Actualitate CITROËN C1 FACELIFT ESTE DISPONIBIL SI IN ROMANIA

CITROËN C1 FACELIFT ESTE DISPONIBIL SI IN ROMANIA

53
0
DISTRIBUIȚI

Citroën C1 facelift este disponibil si in Romania incepand cu luna iunie 2009. C1 facelift este propus cu 2 niveluri de echipare: X si SX, cu preturi incepand de la 8.190 Euro (pret cu TVA pentru versiunea in 3 usi, nivel de echipare X , motorizare 1,0i 68 CP). Agil, plin de dinamism si inovator, C1 s-a impus inca de la lansare ca un vehicul usor de manevrat si care poate deveni indispensabil, reusind sa seduca din 2005 peste 310.000 de clienti din toata lumea.
Pastrandu-si atuurile care au contribuit la succesul sau – silueta compacta buna, siguranta fara compromis si nivelul ridicat de calitate, C1 a beneficiat de un facelift al partii frontale care devine astfel si mai expresiva. In paralel, C1 se remarca si prin consumul de carburant si emisiile reduse de CO2: 4,5 l /100 km in ciclu mixt si 106 g CO2 / km pentru versiunea echipata cu motorul pe benzina 1.0i 68 CP dotat cu o cutie de viteze manuala in 5 trepte. Stilul vesel si rotunjit al modelului C1 a suferit cateva modificari, in partea frontala in principal. O noua bara de protectie, cu contururi mai rotunjite, mai proeminenta ii confera noului C1 un caracter mai sprinten si mai puternic prin dimensiunea sa. In plus, un contur cromat al grilei radiatorului, disponibil pe al doilea nivel de echipare in sus subliniaza rotunjumile barei de protectie si inscrie modelul C1 intr-un registru energic si modern. Aceste trasaturi mai dinamice ale noului C1 sunt intarite si de design-ul jantelor.
Cele doua versiuni, in 3 si in 5 usi, pastreaza aceeasi tusa de originalitate adusa de transparenta partii din spate. Luneta, de mari dimensiuni, se substituie in intregime hayonului. Ea este incadrata de 2 stopuri in culori cristal si antracit si se imbina armonios cu bara de protectie spate. In functie de tara, doua noi culori de caroserie vin in completarea gamei coloristice : gri-ul Mica si albastru Electra. Si la interior, Citroën a operat cateva schimbari, in principal in ceea ce priveste gama de tapiterii si finisaje. Dispay-ul aflat sub consola centrala adopta o noua grafica, informatiile devenind mai lizibile si aspectul general mai modern. Accesul la portbagaj este optimizat de asemenea.


DISTRIBUIȚI