Acasă Actualitate Cinema City inaugurează primul megaplex din România

Cinema City inaugurează primul megaplex din România

618
0
DISTRIBUIȚI

Cinema City, operatorul celui mai extins lanţ de cinematografe multiplex din Europa Centrală şi de Est inaugurează vineri, 20 noiembrie 2009, cel mai mare cinematograf din România, megaplexul Cinema City Cotroceni, amplasat în cadrul AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Bucureşti. Acesta cuprinde 21 de săli de cinema, care includ o sală Samsung IMAX şi 3 săli Samsung VIP, concepte unice în România, şi dispune în total de 4300 de locuri.

Megaplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema care sunt dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton, sisteme de sunet Dolby, precum şi cel mai revoluţionar sistem digital de proiectie 3D. Cinematograful dispune de două baruri şi o cafenea de incintă (în colaborare cu Strauss România).

Ecranul IMAX este cel mai mare din industrie, fiind de 10 ori mai greu şi mai mare decât un ecran standard de cinema. Înălţimea ecranului este de 26 de metri şi reprezintă echivalentul a 7 elefanţi aşezaţi unul deasupra celuilalt peste celălalt. Ecranul de peste 37 de metri lăţime, cu o dimensiune aproximativ egală cu cea a unei jumătăţi de teren de fotbal, are o formă uşor curbată pentru a cuprinde vederea periferică a tuturor celor care vizionează un film. Sunetul clar şi puternic şi modul de poziţionare a scaunelor în amfiteatru, alături de pelicula de mare rezoluţie de 70mm cu 15 perforaţii, oferă spectatorului experienţa unică IMAX.

Megaplexul introduce încă o inovaţie pe piaţa de divertisment de lux din România – 3 săli Samsung VIP cu fotolii de piele şi bufet gratuit nelimitat. Acestea sunt menite să ofere grupurilor de prieteni, familiilor sau companiilor, pentru evenimente private sau corporative, un spaţiu intim şi o atmosferă relaxată împreună cu standarde deosebite ale serviciilor şi o calitate excepţională a vizionării, disponibilă numai în cadrul multiplexurilor moderne.

DISTRIBUIȚI