Acasă Actualitate Cheeky Girls jumulesc gainile

Cheeky Girls jumulesc gainile

230
2
DISTRIBUIȚI

Cheeky Monica si Gabriela vor zugravi cotetul porcilor si vor jumuli gainile la „Serviti, va rog!”, de la Pro Tv. Surorile sexy de la Cheeky Girls vor ajunge nu la figurat, ci la propriu la coada vacii si la copita porcului in editiile de vineri si sambata, de la 20.30, ale emisiunii „Serviti, va rog!” de la Pro Tv.

Provocatoarele surori gemene au de gand sa straluceasca si in noroi si sa castige si lupta cu treburile gospodaresti in care au intrat pentru a ajuta o familie nevoiasa sa mearga pentru prima data intr-o vacanta impreuna.

„Batalia” la smotru, curatenie, ingrijit copii, gatit, cosit, muls vaca, taiat lemne si alte dovezi de care trebuie sa dea dovada o gazda perfecta a unei pensiuni de munte se va lasa cu scantei. Pe langa rivalitatea proverbiala intre Monica si Gabriela Irimia, pe ringul pensiunii „Serviti, va rog!” isi vor etala calitatile de gazda perfecta campionii Ionut Iftimoaie si Catalin Morosanu, hotarati sa faca orice le cere Nea Marin Barbu pentru a cuceri clientii pensiunii. Catalin si Ionut vor demonstra in fiecare minut ca au maini nu numai puternice, ci si foarte iscusite la treburile gospodaresti, iar pumnii lor se pot schimba cat ai zice „Serviti, va rog!” in mangaieri pentru copiii de care trebuie sa aiba grija la pensiune.

Desi sunt nevoite sa mearga pe pietre, sa coseasca, sa faca curatenie, sa zugraveasca, sa mulga vaca si sa gateasca, Monica si Gabriela Cheeky nu vor sa se dea jos de pe tocuri. Cochete si in cele mai neaose situatii, surorile au admis totusi ca in cotetul porcilor si in grajdul vacutei este mai bine sa fie incaltate in cizme de cauciuc. Nicio sarcina nu va fi prea grea pentru ambitioasele surori care nu se vor da in laturi de la nimic ce trebuie facut in pensiune. Odata intrate in hora de la „Serviti, va rog!”, Monica si Gabriela vor munci pe branci, vor plange, se vor chinui, dar nu vor lasa treburile neterminate. Disciplinata pana in maduva oaselor, Monica Irimia, castigatoarea ultimului trofeu „Dansez pentru tine” de la Pro Tv va trece la fapte cand Nea Marin o va pune sa zugraveasca nici mai mult, nici mai putin decat cotetul porcilor. Cu porcii la picioarele ei, muscand-o de degete, Monica isi va face datoria cu simtul raspunderii si zambetul pe buze, pentru ca in joc este de fapt bucuria unor copii si confortul clientilor pensiunii.

Si Gabriela va trece proba curajului, cand Nea Marin ii va da sarcina sa taie o gaina si sa o jumuleasca. Pentru ca prietenul la nevoie se cunoaste, Gabriela va apela la Catalin Morosanu sa taie gaina, insa de jumulit tot nu va scapa. Cu ochii in lacrimi, Gabriela va jumuli gaina din cap pana-n gherute si o va pregati pentru cina gustoasa pe care o merita clientii pensiunii. Si cu vaca Stela se imprieteneste Gabriela, mai ales ca trebuie sa o mulga, numai ca asta presupune sa imparta laptele cu vitelusul acesteia care-si cere drepturile. Ca sa poata comunica mai usor cu animalele, Gabriela l-a botezat pe vitelus „Monica”, ca pe sora ei, ca sa-i vina mai usor sa-i vorbeasca si sa-l convinga sa-i dea si ei acces la ugerul mamei lui.

cheeky girls la serviti, va rogLa „Serviti, va rog!”, vineri si sambata, de la 20.30, la Pro Tv, nimic nu este imposibil, din moment ce Ionut Iftimoaie va alerga gainile, iar Catalin Morosanu va juca rolul de bona a unor copilasi mici.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII