Acasă Actualitate Cheeky Girls au luat cele mai mici note la ”Dansez pentru tine”

Cheeky Girls au luat cele mai mici note la ”Dansez pentru tine”

254
1
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, la “Dansez pentru tine”, ringul visurilor a fost impartit intre pitorescul dans tiganesc si elegantul vals lent sub privirile telespectatorilor care au fost alaturi de concurentii de la Pro Tv mai bine de 4 ore in direct, cat a durat emisiunea.

Surpriza serii a fost produsa de surorile Cheeky Girls ale caror dansuri au fost notate cu cele mai mici note din concursul de vineri. Astfel, notele juriului le-au condamnat  pe cele doua surori la duel, iar saptamana viitoare una dintre ele va parasi competitia. Monica si Gabriela au incheiat emisiunea cu ochii in lacrimi, triste ca publicul va trebui sa aleaga intre ele doua pe cea care va merge mai departe.

Se pare ca emotiile si-au spus cuvantul si pentru ele. Chiar daca au avut in platou sustinatori de la Londra, fetele nu au reusit sa faca dansuri spectaculoase si energice ca pana acum. In saptamana care urmeaza, surorile se vor antrena alaturi de coregrafii lor, si ei tot o familie, sot si sotie, sa fie mai bune buna decat cealalta pentru a cuceri publicul.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU