Acasă 'Round da world Charlie Sheen, eliberat din inchisoare de Craciun

Charlie Sheen, eliberat din inchisoare de Craciun

191
0
DISTRIBUIȚI

Charlie Sheen, starul serialului TV „Doi bărbaţi şi jumătate”, care a fost arestat vineri pentru acuzatia de violenţă domestică, în staţiunea Aspen din statul american Colorado, a fost eliberat după ce a depus o garanţie de 8.500 de dolari, conform site-ului radaronline.com.

Actorul, în vârstă de 44 de ani, a fost arestat sub acuzaţiile de agresiune fizică, ameninţări, provocare de pagube şi violenţă domestică, a declarat poliţia din Aspen. Sheen a rămas în închisoarea din Pitkin, Colorado, câteva ore, fiind eliberat după ce a depus o garanţie de 8.500 de dolari.

Desi poliţia nu a făcut public numele persoanei pe care ar fi agresat-o actorul, au aparut si zvonuri conform carora Charlie Sheen a fost arestat după ce şi-a lovit soţia, pe Brooke Mueller, în timpul unui conflict mai încins.

Purtătorul de cuvânt al actorului, Stan Rosenfield, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia, declarând totuşi că cei doi „petreceau Crăciunul” la casa familiei lui Mueller din Aspen la momentul în care actorul a fost arestat. Rosenfield a refizat să facă orice alt comentariu, însă a mai spus: „Nu vă lăsaţi înşelaţi de aparenţe. Aparenţele şi realitatea pot fi la fel de diferite ca ziua şi noaptea. Ar fi în beneficiul tuturor să nu vă pripiţi cu concluziile”.

Conform radaronline.com, Brooke Mueller a obtinut un ordin de restrictie impotriva sotului ei, care nu are voie sa o contacteze decat prin intermediul avocatilor. In timp ce Charlie Sheen a plecat catre Los Angeles, sotia sa a ramas in Aspen, aceasta spunand prietenilor ca intentioneaza sa divorteze.

După numeroase probleme cu justiţia în anii ’90, provocate în special de consumul de droguri, de violenţe conjugale şi de scandaluri ce au implicat prostituate, Charlie Sheen este în prezent cel mai bine plătit actor de televiziune, datorita rolului din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate”, pentru care primeşte 875.000 de dolari pe episod.

DISTRIBUIȚI