Acasă Actualitate Cerbul de Aur are prezentatori eleganti

Cerbul de Aur are prezentatori eleganti

52
1
DISTRIBUIȚI

Aurelian Temisan si Mihai Constantin, sexy prezentatorii Adinei Buzatu, au facut furori la Cerbul de Aur

aurelian temisan, adina buzatu si mihai constantinAdina Buzatu a stilizat tinutele celor doi prezentatori de exceptie, omul de stiri Mihai Constantin si solistul Aurelian Temisan, pentru toate cele 5 seri in care acestia vor fi prezenti pe scena de la Brasov. Ea a  folosit piese ale brand-urilor de renume pe care Trends by Adina Buzatu le reprezinta in exclusivitate pentru Romania.
Pornind de la aspectul fizic, personalitatea, atitudinea baietilor dar si de la tema fiecarei seri in parte, Adina Buzatu a adaptat eleganta masculina nemuritoare la noile trend-uri, punand la punct fiecare mic si aparent nesemnificativ detaliu. In realitate, tocmai aceste detalii perfecte au conferit tinutelor nota  de eleganta rafinata si pe cea de spectaculozitate.
Materialele exclusiv naturale a caror calitate exceptionala a trecut pana si filtrul sticlei, impreuna cu croielile impecabile ale pieselor vestimentare manufacturate de firme de prestigiu precum Tombolini, Messagerie sau Vakko si stralucirea opulenta dar de bun gust a accesoriilor Babette Wasserman, toate au pus in valoare aspectul fizic de exceptie al prezentatorilor care au primit aplauzele si admiratia publicului.
 
In serile urmatoare, tinutele vor fi complet diferite ca stil, pentru ca de la Evergreen, tema spectacolului din seara trecuta, astazi vom trece la pop, maine la rock si asa mai departe.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU