Acasă 'Round da world Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

Cele mai bine platite actrite de la Hollywood

136
0
DISTRIBUIȚI

Conform topului Forbes, Angelina Jolie este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, fiind urmata de Jennifer Aniston, fosta soţie a partenerului ei actual, Brad Pitt.

Cea mai mare parte din veniturile din ultimul an ale Angelinei Jolie provin din procentul deţinut de ea din încasările aduse de filmul de acţiune „Wanted”, dar şi din avansul pe care actriţa l-a primit pentru următorul ei lungmetraj, „Salt”.
Jennifer Aniston a primit cea mai mare parte din cele 25 de milioane de dolari câştigate în 2008 din onorariile pentru filmele „Eu şi Marley” şi „The Blaster”, ce va fi lansat în 2010. Actrita câştigă, de asemenea, bani şi din reluarea serialului „Prietenii tăi/ Friends” pe diverse posturi de televiziune şi din publicitate
Pe urmatoarele locuri se situeaza Meryl Streep, cu venituri de 24 de milioane de dolari, provenite, în principal, din onorariul pentru rolul din „Mamma Mia! – Filmul” si Sarah Jessica Parker, cu venituri de 23 de milioane de dolari, obţinute din distribuţia filmului „Totul despre sex”.

DISTRIBUIȚI