Acasă Actualitate Cei mai inalti pantofi din Romania au tocuri de 30 cm

Cei mai inalti pantofi din Romania au tocuri de 30 cm

110
1
DISTRIBUIȚI

Cei mai înalţi pantofi din România, cu tocuri de 30 de centimetri, creaţi de designerul Mihai Albu, au fost apreciaţi de presa irlandeză, într-un articol publicat de independent.ie.

Mihai Albu a creat o pereche de pantofi cu ajutorul cărora doamnele câştigă în înălţime nu mai puţin de 30 de centimetri. Preţul acestor pantofi este pe măsura înălţimii tocurilor, potrivit publicaţiei irlandeze, care mai menţionează că, într-o ţară în care salariul mediu este de circa 450 de euro, o pereche de astfel de pantofi costă aproape 1.300 de euro.

Tocurile reprezintă un avantaj, deoarece multe femei nu au picioare lungi. Tocurile repoziţionează talia„, a declarat Mihai Albu.

Tocurile înalte reprezintă un apanaj al prezentărilor de modă, însă pantofii creaţi de român sunt de două ori mai înalţi decât cei cu care „flirtează” de câţiva ani alţi creatori de modă din lume.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. cum dracu sa mergi cu asa ceva?distinsul designer a luat in consideratie eventualele fracturi si tasari de vertebre ce ar rezulta din purtatea acestor monstruozitati? exista femei complexate de inaltimea lor,dar niciuna din ele nu ar trebui sa se supuna supliciului de a incalta astfel de pantofi