Acasă Actualitate Ce mai e nou in Romania: primul restaurant in aer

Ce mai e nou in Romania: primul restaurant in aer

93
0
DISTRIBUIȚI

Compania internaţională Event in the Sky va lansa în România, în luna mai, un concept denumit „restaurant aerian”, care presupune organizarea de evenimente în aer liber pe o platformă la 50 metri deasupra solului, la un preţ mediu de 15.000 euro.

Lansarea oficială va avea loc la jumătatea lunii mai, într-o zonă situată în centrul Bucureştiului. „Restaurantul suspendat” va fi amplasat în zone turistice, dar şi în marile oraşe, în funcţie de solicitările clienţilor. Platforma se va ridica până la o înălţime de maximum 50 metri, iar capacitatea maximă este de 22 de persoane. Restaurantul va avea o singură masă, care va fi suspendată de o macara, la înălţimea unui bloc cu 15 etaje, iar participanţii vor sta pe scaune speciale, fiind prinşi în centuri cu fixare.

Programările se vor face cu trei zile înainte de eveniment, platforma putand fi folosită pentru lunch, dejun, concerte, nunţi, meeting-uri de afaceri, conferinţe de presă, jocuri casino, degustări de vinuri, demonstraţii culinare, vizionarea competiţiilor sportive, concerte, sesiuni sportive, fitness, aerobic.

foto: dinnerinthesky.ro

DISTRIBUIȚI