Acasă Actualitate Ce faceti de Revelion?

Ce faceti de Revelion?

163
0
DISTRIBUIȚI

Daca nu aveti unde sa va petreceti noaptea de revelion, puteti alege sa mergeti in Piata Revolutiei, unde George Vintila si Claudiu Sara vor fi responsabili de atmosfera incendiara si ii vor aduce pe scena pe cei mai tari artisti ai momentului.

La ora 19.30, intra in actiune DJ-ii ProFM, iar de la ora 20.30, scena Live Revolution va fi luata cu asalt de Puya, Anda Adam, Neylini, Simplu, Inna, Voltaj si Loredana. Cei prezenti in Piata Revolutiei vor intra in 2010 sub o ploaie de artificii si un spectacol incredibil de lumini. Aproape de miezul noptii, pentru prima oara in Romania, va avea loc un spectacol de proiectii 3D senzational, pe  cladirea Muzeului National de Arta al Romaniei.

Daca alegeti, in schimb, sa ramaneti in fata televizorului, oferta este foarte variata, toate televiziunile batandu-se sa atraga cati mai multi telespectatori. Antena 1 va asteapta la „Paranghelion”, iar Pro tv, la „Revelion fara numar”.

Sport.ro le dă, insa. bărbaţilor, răspunsul la cea mai enervantă şi cea mai stresantă întrebare din ultimele 3 luni: “Ce faci de Revelion?”.

Marea petrecere de pe postul TV favorit al bărbaţilor începe de la ora 19:00 cu aperitiv: specialităţi de la Pariu cu frica. Ca să nu le stea în gât, gentlemenii văd jumătatea plină a paharului şi îşi invită mândrele la dans: Campionatul Mondial de breakdance. Apoi, închină un pahar în cinstea lui 2010 şi se minunează la artificii în ring: Finala K1 de la Yokohama. Spre noapte, vin prea multe mesaje cu “La mulţi ani!” şi se umple paharul. Aşa că se lasă sorcoviţi de majorete.

DISTRIBUIȚI