Acasă Actualitate Catrinel Sandu nu suporta să-şi lase fetiţa singură, exasperându-şi mama cu telefoanele

Catrinel Sandu nu suporta să-şi lase fetiţa singură, exasperându-şi mama cu telefoanele

85
0
DISTRIBUIȚI

După o pauză profesională de aproximativ un an, în care a adus pe lume o fetiţă, Catrinel Sandu a revenit în România, pentru a accepta invitaţia lansată de către Euforia Lifestyle TV, aceea de a fi gazda unei emisiuni dedicate femeilor, Euforia Club.

Emisiunea care va debuta în ziua de 8 Martie, la orele 13:45 s-a dovedit deja o provocare pentru fosta bebeluşă, întrucât Catrinel şi Sara Maria nu au fost despărţite niciodată din momentul în care a apărut pe lume cea din urmă.  Acest lucru s-a schimbat în urmă cu câteva zile, când Catrinel a început repetiţiile pentru emisiune şi a fost obligată să-şi  “părăsească” fetiţa câteva ore pe  zi, pentru a se dedica emisiunii. Îngrijorarea şi-a manifestat-o prin nenumăratele apeluri telefonice  adresate mamei ei, în grija căreia a lăsat-o pe Sara.

Catrinel îşi explică frământările:” eu şi soţul meu savurăm fiecare moment din existenţa micuţei noastre, pe care ne-am dorit-o foarte mult şi din acest motiv îmi este greu acum să mă obişnuiesc cu orele în care sunt obligată să fiu departe de ea. Este adevărat că am exasperat-o pe mama cu telefoanele, pe care i le dau  ori de câte ori am o pauză, dar ea mă înţelege totuşi!”

Despre emisiune Catrinel spune că este exact  formatul pe care şi l-a dorit, întrucât a acumulat experienţă şi poate face faţă exigenţelor şi profesionalismului echipei. Tot ea mărturiseşte că în urmă cu câţiva ani nu s-ar fi văzut pe sine într-o astfel de ipostază. Acum este o femeie împlinită, a depăşit de curând pragul celor 30 de ani, are o altă scară a valorilor, este soţie şi mamă.

Alături de Catrinel vor fi luni, 8 martie în platoul emisiunii Euforia Club, Cristina Spătar, Oana Sârbu, Simona Sensual şi Oana Lis, căreia i se pregăteşte o surpriză de proporţii.

DISTRIBUIȚI