Acasă Actualitate Catalin Maruta vine in House of Fun, la MTV!

Catalin Maruta vine in House of Fun, la MTV!

129
1
DISTRIBUIȚI

Joi,  25 martie, de la ora 19.00, fetele din casa House of Fun au un oaspete de seama, nimeni altul decat Catalin Maruta, gazda emisiunii “Happy Hour de la Pro Tv care va veni insotit de cei mai priceputi bucatari din tara, baietii din trupa “Flavours”!

Alina, Flavia si Mihaela sint nerabdatoare sa-l primeasca pe Catalin Maruta in Herbal Essences House of Fun unde au in plan sa se distreze impreuna pe cinste. Maruta le va povesti fetelor despre anii sai de studentie, vor discuta despre baieti si mancare si va merge pina-ntr-acolo incit le va scuti de intrebari “Amarutze”. Bucatarii din grupul “Flavours” le vor incinta pe Alina, Flavia si Mihaela cu cele mai sofisticate mancaruri si delicatese.

“Abia asteptam sa ne intalnim cu Maruta, sa il intebam despre emisiunea pe care o prezinta, despre vedete si sa degustam mancarurile si cocktailuri-le celor de la The Flavours. Sintem nerabdatoare sa stam alaturi de el la <un pahar de vorba>”, a declarat Mihaela, una dintre fericitele locatare ale House of Fun.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU