Acasă Actualitate Catalin Maruta si Andra au botezat un copil

Catalin Maruta si Andra au botezat un copil

334
7
DISTRIBUIȚI

Emotii mari pentru familia Maruta. După ce anul trecut au devenit sot si sotie, Andra si Catalin Maruta au avut parte de un alt eveniment important îinfamilie: cei doi au devenit nasii lui Vlad, baietelul lui Sandel, fratele Andrei.

Botezul, care a avut loc la Campia Turzii, i-a tinut ca pe jar pe cei doi nasi, care recunosc ca au avut mari emoţti: „A fost prima data cand am botezat un copilas si am avut si emotii”, povesteste Maruta. „Ne gandeam ca o sa planga, ca nu o sa ne descurcam, ca nu vom sti ce e de facut.” Insa micutul si-a jucat cum trebuie rolul de copil cuminte si nu le-a dat mari batai de cap nici nasilor, nici parintilor: „Vlad a dormit toata slujba, asa ca nu am avut probleme … deloc!”, a mai spus prezentatorul „Happy Hour” de la Pro Tv.

Daca organizarea evenimentului a fost lasata in seama parintilor, Sandel si Aurora, care s-au ocupat de toate, nasii au avut grija ca micuţul Vlad sa primeasca cele mai frumoase daruri: „Noi i-am cumpărat toate hainutele, foarte multe jucarii, dar si caruciorul, care acum abia asteapta sa fie scos la plimbare”, povesteste Andra.

DISTRIBUIȚI

7 COMENTARII