Acasă Actualitate Catalin Josan a parasit plangand „Dansez pentru tine”

Catalin Josan a parasit plangand „Dansez pentru tine”

417
1
DISTRIBUIȚI

In cadrul editiei de vineri seara a emisiunii „Dansez pentru tine”, doua dintre perechile participante la concurs au primit vestea cea mare ca vor merge mai departe fara sa treaca prin durerosul duel. Acest lucru inseamna ca se vor confrunta in ultima editie din acest sezon.

Cheeky Monica si Piticu’ alaturi de partenerii lor au facut dansuri de 10 cu felicitari si au obtinut astfel in aplauzele tuturor sansa de a merge pana in ultima editie a emisiunii pentru a dansa in semifinala sau chiar in finala.

Emisiunea de vineri s-a terminat in lacrimi. Catalin Josan si Andreea Stanescu au fost condamnati de publicul telespectator sa paraseasca emisiunea dupa cel de-al treilea duel prin care au trecut. Multe imbratisari, lacrimi si promisiuni de prietenie si ajutor pe viata din partea celor doi luptatori pentru care competitia a luat sfarsit in aplauzele tuturor. Inainte de impresionantul duel, Alex, fratele fara un picior al Andreei, asezat intr-un scaun cu rotile, a dansat alaturi de sora lui Catalin pentru a-si impulsiona fratii si a le arat dragostea si sustinerea lor. Chiar daca au muncit saptamani in sir cate 10 ore pe zi la repetitii, iar Andreea a trecut cu forta unui om mare peste durerea de genunchi si de glezna, publicul a votat in proportie de doar 42,76% din voturi pentru ca ei doi sa ramana in concurs.

Salvati de doua ori de la duel, cei doi nu au trecut insa si peste a treia incercare in fata publicului, insa prietenia dintre ei va castiga cu siguranta lupta cu timpul.

DISTRIBUIȚI