Acasă Actualitate Catalin Botezatu si Liuba, pe primul loc la Dansez pentru tine

Catalin Botezatu si Liuba, pe primul loc la Dansez pentru tine

95
2
DISTRIBUIȚI

Designerul Catalin Botezatu a reusit sa faca doua dansuri spectaculoase care au impresionat juriul si l-au urcat direct pe primul loc in clasament, desi toata seara a tremurat din cauza emotiilor.

Desi inainte de verdict i-a marturisit lui Stefan Banica in direct ca de emotie nu-si mai aminteste nici ce note a primit, designerul a inceput sa topaie de bucurie si sa-si imbratiseze partenera de dans cand a aflat ca ocupa locul fruntas intre toate perechile si mai mult, ca a primit si o nota de 10. Daca la quickstep au fost apreciati pentru eleganta lor, la stompul pe care l-au dansat alaturi de coregrafa lor Caprioara si de sotul acesteia, Cici de la Sistem, Botezatu si Liuba au fost apreciati pentru expresivitate si convingerea cu care au interpretat un dans considerat de juriu complex. La coregrafia lor de stomp, au sarit scantei la propriu, pentru ca Cici a adus si chiar a si folosit live un flex.

Membrii juriului au afirmat in unanimitate ca surpriza placuta a editiei a reprezentat-o pentru ei prestatia coregrafica a celor doi Catalini din concurs: Catalin Botezatu si Catalin Morosanu. Campionul Local Kombat Catalin Morosanu a reusit cu ambitie, hotarare, autoironie si umor sa primeasca ropote de aplauze, note mari, printre care si o nota de 10 si locul al doilea in clasamentul juriului. El a amuzat publicul la coregrafia de stomp la care a aparut cu ochelari de scafandru.

2 COMENTARII

  1. « Castiguri Pe Net. Salariu atractiv. Cautam urgent oameni interesati sa lucreze la domiciliu. Asiguram prin contract plata salariului. Rugam seriozitate maxima !Detalii numai la email :mirajulnaturii@gmail.com
    Valabil in toata tara
    NU trebuie sa vinzi si nu trebuie sa investesti bani ! Aplici doar un sistem gratuit si foarte elegant de lucru numai pe Internet (marketing,publicitate) si castigi bani ! «