Acasă Actualitate Catalin Botezatu a marturisit la ”Happy Hour Special” ca este tatal unui...

Catalin Botezatu a marturisit la ”Happy Hour Special” ca este tatal unui baiat

310
0
DISTRIBUIȚI

Catalin Botezatu are un fiu biologic! Aceasta este marturisirea socanta pe care cunoscutul creator de moda a facut-o in premiera la ”Happy Hour Special”! Pe 2 mai, de la 17.45, in prima editie a seriei ”Happy Hour Special” inaugurata la Pro Tv de Catalin Maruta si Carmen Harra, creatorul de moda a fost supus unei analize numerologice care a scos la iveala marturia ca are un fiu biologic.

Emisiunea moderata de Catalin Maruta si incredibila poveste a lui Catalin Botezatu i-au atras pe cei mai multi telespectatori in fata micilor ecrane, astfel ca in minutul de aur (18.58) ”Happy Hour Special” era urmarita de aproape 1 milion si jumatate de telespectatori la nivelul intregii tari si înregistra pe publicul din mediul urban 8,7 puncte de rating si 26,6 procente din cota de piata.

”Fac o declaratie în public si vreau ca niciun ziar si nicio televiziune din aceasta tara sa nu-mi puna aceasta intrebare pentru ca n-o voi comenta. Voi fi extrem de drastic si voi intra in polemici, exista un fiu biologic, este un baiat”, a spus Botezatu sambata seara la “Happy Hour Special”. Designerul roman a povestit ca acest copil nu stie cine este tatal lui si ca doar mama baiatului este cea care stie ca adevaratul tata este Catalin Botezatu. Creatorul de moda a mai spus ca baiatul face parte uneori din anturajul sau, fara sa stie ca de fata se afla propriul tata. Botezatu a marturisit ca deocamdata nu doreste sa ii dezvaluie baiatului cine este, pentru ca acest lucru i-ar da viata peste cap. Cu toate acestea, Carmen Harra i-a prevazut lui Catalin ca in viitorul apropiat, cand baiatul sau va avea 23 de ani, va ajunge sa aiba o relatie foarte stransa si sincera de prietenie cu fiul sau, ceea ce îl va elibera.