Acasă Actualitate Catalin Botezatu a fost interesat de Camelia Sucu

Catalin Botezatu a fost interesat de Camelia Sucu

137
0
DISTRIBUIȚI

Supus unui “Interviu Altfel” de Sara, DJ-ul care alaturi de Vintila da “Alarma” in fiecare dimineata la ProFM, Catalin Botezatu a declarat ca a fost interesat de Camelia Sucu. Designerul a povestit ca n-ar vrea sa fie ipocrit si a recunoscut ca ar vrea sa afle mai multe despre aceasta “femeie extraordinara”, asa cum a numit-o el. “E o femeie frumoasa, distinsa, rafinata, tipul de femeie pentru care mie imi place sa creez. Genul “femme fatale” care apare si dispare imediat ce si-a facut simtita prezenta”, a declarat Botezatu.

Designerul a mai povestit la ProFM ca viata lui amoroasa a fost extrem de…aglomerata: “In perioada 18-30 de ani, cand am lucrat ca model, n-a scapat nimic”. Chiar daca nu si-a numarat niciodata cuceririle, Catalin spune ca depasesc cu mult 30. “Conteaza calitatea, nu doar cantitatea. Ma pot lauda fata de altii ca am avut cele mai frumoase femei din Romania. Chit ca erau singure, chit ca erau ale altcuiva sau erau chiar casatorite”.

Catalin a vorbit la ProFM si despre adolescenta si a povestit ca era poreclit “Uscatu’ ”, asta pentru ca era foarte slab. Cu timpul a reusit insa sa se impuna si  asa a devenit “Crocodilul” sau “Croco”. Designerul le-a vorbit ascultatorilor ProFM si despre noua provocare din viata sa, participarea la emisiunea “Dansez pentru tine”, din 19 martie la ProTV. Daca atunci cand era in fata televizorului nu i se parea chiar atat de complicat, in momentul in care a ajuns in sala de dans totul a devenit mult mai dificil, cum chiar el a declarat. “O spun cu mana pe inima ca este extrem, extrem de greu. O ora de antrenamente inseamna mai mult decat 3 zile de sala. N-am transpirat in viata mea atat de mult si n-am avut o febra musculara mai mare decat dupa prima repetitie de la “Dansez pentru tine”, a mai declarat Catalin.

DISTRIBUIȚI