Acasă Actualitate Carmen Harra a sfătuit-o pe Romaniţa la „Happy Hour Special” să se...

Carmen Harra a sfătuit-o pe Romaniţa la „Happy Hour Special” să se mute din casa din Primăverii

128
0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a treia întâlnire cu „Happy Hour Special” a adus-o pe Romaniţa faţă în faţă cu Cătălin Măruţă şi Carmen Harra. Sâmbătă, 16 mai, de la ora 17.45, creatoarea de modă a acceptat provocarea de a înfrunta analiza prezicătoarei de la Hollywood şi de a afla ce-i rezervă viitorul.

Celebra prezicătoare a sfătuit-o pe Romaniţa să se mute din casa din Primăverii în care a avut loc crima de acum câţiva ani. Conform spuselor prezicătoarei Harra, locul respectiv nu s-a elibert de spiritul celui ucis: „Spiritul, se spune, al unui suflet care a plecat într un anume loc, felul în care el a plecat… el a plecat omorât… spiritul lui nu şi-a găsit drumul dincolo aşa de uşor cum credem noi. E un proces. Să te naşti e un proces care durează 9 luni, să treci dincolo de lumea asta fizică dureaza cel puţin 40 de zile… unele spirite nu se eliberează atât de repede şi au tendinţa să revină prin locul unde au mai trecut”, crede Carmen Harra.

Cat despre viitor, parapsihologul de peste Ocean i-a prezis Romaniţei că se va recăsători: „O… păi ne căsătorim, cam în 2 ani şi ceva, până la 3 ani, găsim un bărbat foarte frumos, care face foarte multe drumuri între România, Italia, Paris. Este un bărbat înalt, frumos, prezentabil, a mai fost şi el însurat”, a spus Carmen Harra la „Happy Hour Special”. Creatoarea de modă a aflat în emisiunea moderată de Cătălin Măruţă că urmează să se căsătorească, însă nu cu actualul iubit. Cel puţin asta prevede Carmen Harra. Cât despre bărbatul cu care Romaniţa are în prezent o relaţie, Harra a povestit că şi el a mai fost căsătorit şi că are un băiat. Lucruri confirmate la „Happy Hour Special” şi de Romaniţa.

În aceeaşi ediţie, Romaniţa a mai aflat şi alte aspecte despre propria persoană, aspecte încifrate în codul vieţii sale. Astfel, pe baza datei de naştere, 3.10.1964, Carmen Harra i-a dezvăluit creatoarei de modă că într-o viaţă anterioară a fost, cel puţin în viziunea prezicătoarei, o prinţesă din Polonia, un om puternic şi plăcut, dar cu o familie rigidă, o persoană care a încercat să îşi determine destinul propriu plecând de la Curte. Mai mult, crede Harra, pasiunea Romaniţei pentru artă, modă şi culori vine dintr-o altă viaţă anterioară, trăită la Paris. Invitata lui Măruţă a mai povestit că în codul vieţii Romaniţei sunt scrise talentul, independenţa, dar şi o relaţie puternică cu mama sa.

Aici: Carmen Harra despre Monica Columbeanu

DISTRIBUIȚI