Acasă Actualitate Caravanele Pro pleaca la drum din 19 mai

Caravanele Pro pleaca la drum din 19 mai

133
0
DISTRIBUIȚI

Din 19 mai, romanii vor incepe programul de muzica si dans. 8 orase ale tarii vor fi vizitate de Caravanele “Dansez pentru tine” si “O-la-la” care pornesc la drum in cautare de concurenti pentru sezoanele urmatoare din toamna, de la Pro Tv.

Toate persoanele, indiferent de varsta, care iubesc dansul si au un vis al cuiva drag de indeplinit sunt invitati sa participe la preselectiile “Dansez pentru tine”. Dar si cei care indragesc muzica si cunosc versurile hiturilor romanesti din toate timpurile sunt invitati sa faca dovada ca merita sa fie concurent “O-la-la” in toamna, la Pro Tv.

Fara emotii si cu sufletul deschis, pretendentii la statutul de concurent al urmatorului sezon “Dansez pentru tine” vor dansa si isi vor spune povestea in fata juriului format din intransigentul membru al juriului “Dansez pentru tine”, campion national la dans sportiv, Mihai Petre si din coregraful si coordonatorul baletului emisiunii de la Pro Tv, Edi Stancu. Mihai si Edi vor incerca sa ajute “visatorii” prezenti la preselectie sa treaca peste emotii si sa aiba in primul rand puterea de a-si deschide sufletul si a da glas celui mai arzator vis al celor dragi lor. In functie de locatia in care va fi, Timisoara, Cluj, Oradea, Baia Mare, Suceava, Piatra Neamt, Tulcea sau Bucuresti, isi vor face prezenta la preselectie si fosti concurenti ai emisiunii care sunt in zona, dar si coregrafi ai emisiunii si membrii ai baletului.

In aceeasi zi cu preselectia “Dansez pentru tine” se va desfasuta in paralel intr-o alta incinta din acelasi oras si preselectia “O-la-la”, astfel ca sunt chemati toti cei care iubesc muzica, stiu mii de versuri si vor sa castige 25 000 de lei din partea emisiunii prezentate de Andra.

Caravana va avea urmatorul traseu la care spera sa adere toti cei care iubesc muzica, dansul, distractia si competitia: 19 mai – Timisoara – Hotel Timisoara, 21 mai – Cluj – Disco Obsession pentru “Dansez pentru tine” si Hotel Confort pentru “O-la-la”, 22 mai – Oradea  – Casa de Cultura a Sindicatelor, 24 mai – Baia Mare – Casa de Cultura, 26 mai – Suceava – Hotel Continental, 27 mai – Piatra Neamt – Hotel Central, 29 mai – Tulcea – Hotel Delta.

DISTRIBUIȚI