Acasă Actualitate Cant tare Romaniei!

Cant tare Romaniei!

212
4
DISTRIBUIȚI

Antena 1 a pregatit pentru telespectatori, sub motto-ul „Cant tare Romaniei”, incepand cu ora 20:00, o emisiune prezentata de matinalii Razvan si Dani, in cadrul careia va fi desemnat noul imn de suflet al romanilor.

Aceasta campanie a inceput cu cateva saptamani in urma, romanii raspunzand invitatiei Antenei 1 de a-si alege un nou imn de suflet, care sa ii reprezinte mai bine pe ei. Telespectatorii si-au exprimat preferintele prin vot online pentru melodiile favorite, iar cele ramase in finala vor fi interpretate in maniera originala de vedete autohtone. Cantecul castigator va fi stabilit prin sms, devenind astfel imn simbolic al Romaniei.
Pe scena vor urca Lupu Rednic, Gelu Voicu si Robert Tarnaveanu, Mihai Traistariu, Ladies & Nelu Ploiesteanu, Mandinga, Simplu, Distinto, Nicolae Guta si Cristiana, Cassa Locco, Mirabela Dauer si Clejanii, alaturi de vedete ale Antenei 1, cum ar fi: Mihai Bendeac, Bianca Dragusan, Crina Abrudan, Roxana Ionescu si Cristina Dochianu. in juriul care va evalua interpretarile inedite ale artistilor se vor afla: Cornelia Rednic, Rica Raducanu, Ana-Maria Prodan si Ionut Iftimoaie. Atmosfera va fi inveselita si de momente umoristice ale lui Jean Paler si ale Marinelei Chelaru.

Razvan si Dani vor fi prezenti de dimineata la Liberty Center, unde vor prezenta o editie speciala a show-ului matinal. Antena 1 va asteapta si cu alte surprize, incepand cu ora 14, la finala Miss RoMandria, prezentata de Mihaela Radulescu, si la editia speciala a Show-ului Pacatos, de la ora 23.45.

4 COMENTARII

  1. A fost o facatura ! Oamenii au fost pusi sa trimita SMS-uri la o emisiune inregistrata. Unde s-au dus banii ? CNA-ul doarme in papuci. Cum s-a votat ? Care a fost clasamentul ? Totul a fost o regie ieftina si previzibila ! Cum putea sa apara in acelas timp Paler si zaharisitii Rednic , la doua emisiuni ? La a voastra si la „Rai da buni” ? Mihai Morar era in direct, scria pe ecran, deci a voastra era inregistrata si deci n-a fost niciun vot. Ati furat oamenilor banii !