Acasă Actualitate Când e supãrat, Adi Ropotan ascultã Michael Bolton

Când e supãrat, Adi Ropotan ascultã Michael Bolton

227
2
DISTRIBUIȚI

Alina Radu

Dupã ce a fost cuplat prin presã cu diferite femei mondene, frumoase ce-i drept, Adrian Ropotan a frânt inimile multor admiratoare din România o datã cu transferul la Dinamo Moscova. Considerat unul dintre cei mai frumoşi fotbalişti şi cu o evoluţie surprinzãtoare şi rapidã, Adrian a dat dovadã în interviul acordat pentru eMulte.ro cã nu este doar un sportiv, ci un bãrbat inteligent, sigur pe el şi independent.

foto Alina RaduAlina Radu: Ai la fel de multe admiratoare în Moscova, cum aveai în România?

Nu mã consider un bãrbat care e magnet pentru femei şi nu ştiu ce gândesc femeile despre mine sau cum mã privesc ele.

A.R. Cât timp îţi doreşti sã rãmâi în Rusia şi cum preconizezi cã-ţi va evolua viitorul?

Acum trebuie sã-mi finalizez contractul în primul rând, m-am obişnuit deja aici şi îmi place. Despre viitor nu pot spune încã nimic, trãiesc prezentul.

A.R. Care e oraşul tãu preferat din lume şi de ce?

Cu Moscova a fost dragoste la prima vedere, pãcat cã e atât de frig. Îmi place oraşul ãsta pentru cã nu mã agaseazã presa, lumea gândeşte liber şi oamenii sunt preocupaţi de viaţa lor proprie. Aici nu existã scandaluri, plus cã gãseşti tot ce îţi doreşti, iar arhitectura m-a impresionat… ai ce vizita şi gãseşti multe moduri în care sã te simţi bine.

A.R. Care e cel mai frumos cadou pe care l-ai oferit unei femei?

Îmi place sã ofer cadouri şi mai ales flori. Imi place sã ofer mai ales buchete uriaşe de trandafiri roşii. Pentru mine florile oferite unei femei au o semnificaţie aparte.

A.R. Nu te-ai îndrãgostit de nici o rusoaicã sau tot cu o româncã îţi doreşti sã ai o relaţie?

Îmi plac rusoaicele pentru cã au gândirea liberã şi mentalitatea neumbritã. Cu româncele comunici mai greu, sunt puţin mai inabordabile. Oricum important este sã existe compatibilitate, oricine ar fi. Între timp…sper sã învãţ foarte bine limba rusã.

A.R. Cum e femeia perfectã în viziunea ta?

Femei perfecte nu existã, aşa cum nu existã nici bãrbaţi perfecţi. Îmi plac însã femeile inteligente,cu care am ce discuta. E important sã fie spontanã, plinã de viaţã şi deschisã oricãrui subiect.

A.R. Cu cine te-ai împrietenit cel mai mult din echipã?

Cu toţi colegii mã înţeleg extraordinar, dar cel mai apropiat îmi e Marcin Kowalczyk.

A.R. La ce vârstã te vezi însurat şi cu copii?

Eu sunt mai libertin, dar dacã persoana de lângã mine meritã, îi ofer ce îmi oferã la rândul ei. Nu pot spune o vârstã, pentru cã nu-ţi poţi plãnui viitorul. Poţi întâlni persoana potrivitã la orice vârstã şi când o întâlneşti, normal cã îţi doreşti şi copii. E important sã te facã sã îţi imaginezi viitorul lângã ea.”

A.R. Când eşti foarte supãrat, ce te ajutã sã te linişteşti?

Nu-mi place sã fiu supãrat, ca oricãrui alt om. De obicei, ca sã mã liniştesc ascult Michael Bolton şi Phil Collins. Muzica lor mã ajutã sã îmi limpezesc gândurile.”

A.R. Ce pãrere ai despre influenţa rãzboaielor din Orientul Mijlociu asupra preţului petrolului în lume?

Divergenţele pentru petrol au accentuat criza economicã. Petrolul este o sursã de îmbogãţire pentru popoarele care o deţin, iar rãzboaiele au fãcut preţurile sã creascã. Cu cât e mai greu de obţinut, cu atât un produs devin mai scump şi mai valoros.”

A.R. În ce moment al vieţii tale ai fost convins cã ai reuşit ca fotbalist?

Când am ajuns la Dinamo Bucureşti am crezut cã pot fi perceput ca un jucãtor profesionist, dar abia când m-am tranferat în Moscova am înţeles ce înseamnã asta. Mulţi m-au desconsiderat, dar transferul meu e o dovadã şi un rezultat al muncii mele în cariera de fotbalist.”

A.R. Care e reacţia fanilor faţã de tine şi cum te influenţeazã pe tine asta?

În Rusia te respectã toatã lumea. În România, oamenii nu fac decât sã judece, apreciazã poate prea puţin. Reacţiile oamenilor dupã aşa-zisul scandal nu m-au influenţat, pentru cã m-am transferat şi nu a trebuit sã mai dau atenţie la ce se vorbeşte din tribune, pentru cã erau oameni care veneau doar de dragul de a critica. Aşa-zişii suporteri care te criticã dupã viaţa privatã, nu dupã evoluţia ta. Indiferent cât munceşti, oamenii dau atenţie doar micilor greşeli  şi nimic nu mai conteazã pentru ei în afarã de asta.”

A.R. Care e cel mai ciudat lucru pe care l-ai citit despre tine?

Majoritatea lucrurilor care au apãrut în presã sunt neadevãrate. Presa de scandal a creat o imagine a mea care nu existã, pentru cã doar lucrurile rãutãcioase au prizã la public. Cea mai urâtã minciunã a fost când s-a scris cã m-am sãrutat cu o fatã beatã în club. Uneori stau şi mã întreb cum de le vin ideile sã formuleze ştirile astea, probabil scriu ziua ce viseazã noaptea.

A.R. Dacã ai putea sã o iei de la capãt ca fotbalist, ce ai face diferit în evoluţia ta şi ce ai face la fel?

Am încercat toate posturile de mic şi postul pe care evoluez acum mi se pare cel mai potrivit. Nu aş schimba nimic în evoluţia mea, poate doar sã fiu mai calm în anumite momente. Sunt prea conectat la meci.

A.R. Cum ţi-ai investit banii câştigaţi din fotbal?

Mi-am cumpãrat un apartament în Bucureşti pe care l-am mobilat dupã gusturile mele, iar restul banilor îi am în bancã. Aştept oportunitãţi de a investi banii, întrucât piaţa este deficitarã în acest moment. Aştept ocazia potrivitã.

2 COMENTARII