Acasă Actualitate Camelia Şucu, într-un pictorial semnat Gilles Bensimon, în noua ediţie The One

Camelia Şucu, într-un pictorial semnat Gilles Bensimon, în noua ediţie The One

157
0
DISTRIBUIȚI

Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Gisele Bundchen, Madonna, Sharon Stone, Beyonce, Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker sunt doar câteva din vedetele fotografiate de Gilles Bensimon.

Camelia Şucu apare în The One alături de fiica ei mai mică, Cristina, şi, aşa cum reiese şi din pictorialul semnat de Gilles Bensimon, ea este o femeie puternică, care reuşeşte să fie în acelaşi timp seducătoare şi o mamă extraordinară.

Camelia Şucu povesteşte în The One despre reţeta magică a succesului, despre Class Living, modă, caritate şi multe altele.

„Nu vreau să se simtă constrânse să facă ceva de dragul meu sau de ochii lumii, vreau să le clădesc încrederea în ele, să se deschidă în permanenţă, să absoarbă informaţia bună, să se educe atât de bine, astfel că, în final, să se poată baza pe ele, să ştie să facă echipa cu cei din jur”, spune Camelia Şucu despre fetele ei.

Deoarece călătoreşte foarte mult, Camelia Şucu îşi prezintă în The One planurile pentru 2010: „Vreau să fac cunoscută România ca unul dintre cele mai importante puncte de investiţie din Europa de Est. Dacă în urma discuţiilor pe care le voi avea şi a prezentărilor pe care le voi face se pot naşte 10 locuri de muncă, eu, la sfârşitul anului, mă consider pe profit. Dacă la sfârşitul anului reuşesc să termin studiile de fezabilitate şi să obţin aprobările pentru spital, pentru centrul de cosmetică medicală şi pentru institutul Ana Aslan, mă consider pe profit”.

DISTRIBUIȚI