Acasă Actualitate Cabral a scos-o pe Andreea Patrascu in oras

Cabral a scos-o pe Andreea Patrascu in oras

164
1
DISTRIBUIȚI

Vedetele postului de televiziune Acasa, Cabral si Andreea Patrascu, au fost marti seara invitatii speciali ai marcii de automobile Citroen, la lansarea noului monovolum de dimensiuni mici, C3 Picasso.

Cei doi actori, care nu impart doar platourile telenovelelor dar si acelasi dormitor, s-au intretinut cu Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, dar si cu pilotul de raliuri Alex Filip. Citroën C3 Picasso, noul monovolum de mici dimensiuni, s-a lansat in Romania in cadrul unui eveniment la Orange Concept Store, intr-un decor adaptat caracterului sau inedit. C3 Picasso dispune de numeroase atuuri, caracteristice unui monovolum, dar si in plus, oferind cele mai bune solutii de pe segmental sau in materie de: capacitatea portbagajului, habitabilitate, modularitate, vizibilitate si placere de a conduce.
C3 Picasso este disponibil acum si in showroom-urile Citroën din Romania, de la un pret incepand cu 11.990 euro (pentru nivelul de echipare Attractive, echipat cu motorul VTi95), publicul larg avand ocazia de a-l testa in cadrul evenimentului “Porti deschise”, in perioada 4-10 mai.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU