Acasă Actualitate Buzzz Newzzz cu Catalin Botezatu despre secrete

Buzzz Newzzz cu Catalin Botezatu despre secrete

192
0
DISTRIBUIȚI

Invitat la MTV Buzzz Newzzz, Catalin Botezatu s-a lasat “dezbracat” de secretele personale si profesionale! Astfel, in editiile din 24 si 31 mai, de la ora 17.00, VJ Oana s-a intalnit cu faimosul creator de moda cu care a vorbit pentru telespectatorii MTV despre colectiile sale, fotbalisti, iubirile din viata lui Botezatu, vedete, dar si cel mai recent descoperit secret, fiul sau!

Astfel, duminica, pe 31 mai, telespectatorii MTV vor putea afla mai multe detalii despre cartea pe care Catalin Botezatu doreste sa o scrie: “Am inceput de mai multe ori aceasta carte, insa pana acum nu am reusit sa o termin. Vreau sa scriu in ea tot ce nu s-a spus si nu s-a scris, multe adevaruri care pot durea”, a marturisit designer-ul.

Mai mult, Botezatu a vorbit despre colectia sa de chiloti cu push-up, despre care spune ca se vinde foarte bine printre fotbalisti, despre Voicu, unul din modelele masculine preferate, pentru care recunoaste ca o suna pe Monica Columbeanu pentru a-l lasa sa urce pe podium, dar si despre femei: “Iubesc femeia, este chintesenta vietii, dar nu sunt ipocrit, recunosc ca imi place sa diversific peisajul si nu sunt intotdeauna fidel”, a marturisit creatorul.

Totodata, Botezatu a povestit la Buzzz Newzzz si despre fiul sau: “Fiul meu este o realizare pe care nu mi-o pot asuma 100%. Stiu de existenta lui de doar doi ani si imi va fi greu sa-i marturisesc adevarul pentru ca el are deja o familie, are deja un tata. Dar, cu siguranta vor exista mai multe persoane care sa-mi duca numele mai departe!”.

Intrebat despre noua investitie in zona de clubbing pe care are de gand sa o puna in aplicare in Dubai, Catalin Botezatu a declarat: “Eu si Joshua Castellano suntem un fel de pionieri in lumea clubbing-ului, am inceput acum 15 ani iar acum vom deschide un club in Mamaia, vom avea plaja acolo si, nu in ultimul rand, investim in Dubai unde-i lumea pretentioasa. Insa lansarea clubului de peste hotare se va face numai cu artisti romani pentru ca este o “productie romaneasca””.

Cat despre lumea mondena in care se invarte, creatorul de moda are o parere clara: “Noi (n.r. Catalin Botezatu si Joshua Castellano) nu facem nimic altceva decat sa le luam banii celor care-si doresc sa se rupa in figuri, asigurandu-le o distractie pe cinste. Fac parte din acest sistem si ma mocirlesc alaturi de ei, dar nu ii admir. Intr-adevar le zambesc, dau mana cu ei, socializez, dar in spatele acestei masti pe care o pun si care ma face sa ma abtin, parerea mea este alta”, a raspuns categoric Botezatu.

Interviul cu Catalin Botezatu poate fi vizionat duminica, 31 mai, ora 17.00, la Buzzz Newzzz si pe www.mtv.ro.

[ad#Adsense-1]

DISTRIBUIȚI