Acasă Actualitate BUSTA RHYMES, JA RULE si FATMAN SCOOP LA BAMBOO MAMAIA

BUSTA RHYMES, JA RULE si FATMAN SCOOP LA BAMBOO MAMAIA

170
0
DISTRIBUIȚI

Bamboo Mamaia te intampina cu cel mai incendiar week-end “muncitoresc”: vineri, 1 Mai, in deschiderea Bamboo Mamaia te vei intalni pentru prima data in Romania cu BUSTA RHYMES, iar sambata, 2 Mai, Club Bamboo Mamaia iti pregateste o mare surpriza: JA RULE se intoarce in Romania, si va canta alaturi de prietenul sau FATMAN SCOOP!!


Vineri, 1 Mai, incepand cu orele 23.00, in deschiderea Clubului Bamboo Mamaia il vei vedea pentru prima data in Romania pe cel mai cunoscut artist hip-hop al momentului, un artist ce a rescris istoria muzicii: BUSTA RHYMES !!!
Pretul unui bilet in acesta seara este de 100 RON.

Sambata, 2 Mai, JA RULE si FATMAN SCOOP fac senzatie la Mamaia!
Ja Rule, impresionat fiind de publicul roman, se intoarce precum a promis pentru a concerta de acesta data la Club Bamboo Mamaia. Surprizele nu se opresc aici si prin urmare FATMAN SCOOP, unul unul dintre cei mai mari promotori ai genului hip-hop, vine din nou in Romania, special pentru a canta la Bamboo Mamaia alaturi de prietenul sau Ja Rule. Incepand cu orele 23.00, Ja Rule si Fatman Scoop va promit o seara spectaculoasa, o atmosfera senzationala, un concert de neuitat!
Pretul unui bilet este de 100 RON.

DISTRIBUIȚI