Acasă Actualitate Bote o taie pe Bianca la ratie

Bote o taie pe Bianca la ratie

160
3
DISTRIBUIȚI

Catalin Botezatu, aflat in perioada de furie maxima dupa despartirea de Bianca Dragusanu, este hotarat sa ii taie acesteia toate sursele de venit.

Dupa ce anuntase prin intermediul lui Capatos ca vrea ca Bianca sa paraseasca emisiunea, postul de televiziune si chiar orasul, Catalin Botezatu o va „ajuta” pe Bianca sa-si anuleze toate angajamentele viitoare pentru prezentarea de evenimente contra unor sume foarte mari de bani si chiar si cursurile la scoala de actorie din Los Angeles, dupa cum anunta Cristi Brancu pe blogul personal.

Fosta blonda a lui Bote’ nu va mai avea, se pare, nici sansa pe care a avut-o Andreea Mantea, si anume aceea de a fi una dintre cele 40 de vedete Playboy din lume care, o data pe an, sunt primite in casa lui Hugh Hefner pentru un pictorial.

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. eu nu cred ca botezatu e gay…si daca ar fi e problema lui….la cati bani are si la ce om mare si deosebit e, isi permite sa faca ce vrea cu viata lui…nu cred ca ar trebui sa intereseze pe cineva viata privata a lui Catalin Botezatu…lui nu ii pasa ce zice lumea de el, asa ca lumea ar putea tacea…si in plus am vazut pe netlog profilul biancai, si din pozele lor si din ce zicea ea, nu cred ca a fost o relatie doar de ochii lumii…..s-au iubit, el nu e gay….dar sunteti prea prosti ca sa luati ceva de bun, in legatura cu botezatu….si el poate fi normal ca noi toti, ca doar e om, a plecat de jos…e la fel de om ca noi toti