Acasă Actualitate Bote il ameninta pe Ricky Martin

Bote il ameninta pe Ricky Martin

206
1
DISTRIBUIȚI

Satul sa fie intrebat de presa despre relatia Monicai Columbeanu cu fostul sau sofer, scandal care parca nu se mai termina, designerul il ameninta pe Voicu, alias Ricky Martin, ca va fi concediat.

Desi afirmase cu putin timp in urma ca nu va face publice sms-urile primite de la fosta sa sefa, Voicu nu a fost prea atent cu lucrurile personale, iar mobilul cu importantele mesaje i-a fost furat. Invitat la emisiunea „Happy Hour”, Catalin Botezatu a afirmat ca nu intelege de ce Monica si Ricky au parte de atata atentie din partea presei:”Daca Monica si cu Ricky au ajuns subiect de stiri, atunci… sa-mi bag picioarele!”

Botezatu a tinut sa precizeze ca Voicu va fi taxat „I-am spus ca daca nu isi manageriaza aceasta problema cu Monica va fi dat afara!”, astfel, designerul dorind ca toata lumea sa inteleaga faptul ca s-a saturat ca numele lui sa fie tarat prin scandaluri, alaturi de cel al lui Ricky. Mai mult decat atat, Botezatu i-a transmis Monicai Columbeanu sa nu ii mai pronunte numele, decat ca designer si nu legat de barfe si scandaluri.

DISTRIBUIȚI