Acasă Actualitate Bomba sexy din Spania vine joi la “Happy Hour”

Bomba sexy din Spania vine joi la “Happy Hour”

312
0
DISTRIBUIȚI

S-a facut remarcata in Spania in cadrul unui reality show in care a concurat impotriva a 15 femei pentru a castiga inima unui barbat, dupa care a pozat sexy pentru coperta unui celebru saptamanal din Spania. Mihaela Gherman, o romanca get-beget care face furori in Spania, vine joi seara la “Happy Hour”.

Dupa  participarea  la emisiunea “I Love Ecassi”, revista saptamanala Interviù, una dintre cele mai citite reviste din Spania, i-a propus o coperta foarte sexy. Imediat dupa aparitia incendiara de pe coperta, Mihaela spune ca lumea o recunoaste pe strada si ca i se zice “La Chica Interviù” (“Fata Interviù”). Primeste cadouri in magazine, lumea vine sa ii ceara autografe si deja se gandeste la urmatorul pictorial si mai indraznet pe care il va face. “Abia astept sa mai fac un alt pictorial, ceva si mai sexy, cu un aer salbatic si agresiv”, a declarat Mihaela pentru “Happy Hour”.

Mihaela Gherman este o romanca de 26 de ani care s-a nascut in Satu Mare, dar care traieste de cativa ani in Spania, intr-un orasel de langa Valencia, cu mama si cele doua surori ale sale. Mihaela este una dintre romancele care au atras atentia in strainatate cu pozele lor incendiare: dupa ce, la inceputul anului, a fost Silvana Bragaru, bruneta din Germania care si-a aratat formele in pictoriale sexy, acum a venit randul Mihaelei sa se bucure de celebritate.

DISTRIBUIȚI