Acasă Actualitate Blue Air introduce cursa Bucureşti-Viena

Blue Air introduce cursa Bucureşti-Viena

82
0
DISTRIBUIȚI

Începând cu 14 septembrie 2009, Blue Air introduce curse zilnice pe ruta directă Bucureşti-Viena- Bucuresti, venind astfel si în ajutorul pasagerilor Sky Europe.

Având în vedere situaţia pasagerilor Sky Europe, o data cu deschiderea acestei noi rute,  Blue Air vine si în ajutorul acestora, introducând din 14 septembrie 2009 curse zilnice pe ruta Bucureşti-Viena-Bucureşti. Pasagerii care au deja bilete cumpărate de la Sky Europe pe ruta Bucureşti-Viena sau Viena-Bucureşti beneficiază din partea Blue Air de un tarif fix pentru biletele pe această rută, de doar 59 EUR/segment cu toate taxele incluse, numărul locurilor fiind limitat.

Orarul de vară al Blue Air numără curse zilnice către Viena, urmând ca în cadrul orarului de iarnă numărul curselor Blue Air pentru destinaţia Viena să se multiplice, ajungând la 12 pe săptămână, respectiv 2 curse pe zi în intervalul luni-vineri şi câte o cursa pe zi sâmbăta şi duminica. Pentru mai multe detalii privind orarul de zbor si preturile biletelor, accesaţi site-ul www.blueair.ro sau apelaţi Reservations and Customer Service, program non-stop: +4021.208.86.86.

Blue Air devine astfel compania aeriană care oferă cele mai avantajoase tarife de pe piaţă pentru cursele directe către destinaţia Viena.

Centru al muzicii clasice şi al operei, dar şi oraş binecunoscut pentru shopping, Viena te aşteaptă în orice moment al anului. Muzeu arhitectonic în aer liber, cu clădiri vechi păstrate într-o perfectă stare impresionează orice vizitator. Piaţa de Crăciun te aşteaptă între 15 Noiembrie – 24 Decembrie, când principalele pieţe din Viena devin pieţe de Craciun, introducând oraşul în atmosfera sărbatorilor de iarnă. Luminile colorate inundă oraşul, iar turta dulce, vinul fiert, cadourile şi brazii deja împodobiţi creează alături de corurile de copii ce cântă colinde pe estradele special amenajate, un spectacol de neuitat.

În perioada 1 septembrie – 1 decembrie 2009, Blue Air oferă cadou pasagerilor săi transportul gratuit al bagajului de cală în limita a 20 de kilograme/pasager. Greutatea ce depăşeşte 20 de kilograme se va taxa conform condiţiilor tarifare Blue Air.

Orar de vară Blue Air: 28 martie – 24 octombrie 2009
Orar de iarnă Blue Air: 25 octombrie 2009 – 27 martie 2010

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI