Acasă Actualitate Bianca: „Mi-a dat doua palme si a rupt usa cu mine”

Bianca: „Mi-a dat doua palme si a rupt usa cu mine”

164
2
DISTRIBUIȚI

Designerul Catalin Botezatu s-a tinut de cuvant. Dupa ce in urma cu cateva saptamani, Botezatu declarase ca-si va uita manierele si o va calca in picioare pe fosta sa iubita, iata ca faptul s-a consumat.

Duminica noaptea, in jurul orei 1, designerul a aparut in apartamentul in care locuieste Bianca, aruncandu-i acesteia in brate un teanc de ziare si reviste pline cu articole despre ea, si fara prea multe discutii, i-a dat cateva palme, imbrancind-o. Rezultatul corectiei designerului a fost un dinte fisurat si o usa scoasa din toc, in plus, Bianca lipsind luni seara de la emisiunea „Un show pacatos”. Catalin Botezatu a acuzat-o pe fosta sa iubita ca si-a distrus imaginea pe care acesta i-o crease, si mai mult de cat atat, si imaginea sa.

Fosta blonda a lui Botezatu a declarat in emisiunea lui Dan Capatos ca si-a dat seama ca strategia aleasa, de a-l face gelos pe designer, nu a fost una stralucita, si isi asuma tot ce se intampla momentan in viata ei. Chiar si mama Biancai i-a tinut partea designerului, spunandu-i acesteia ca a primit ce a meritat.

A doua zi dupa ce a fost palmuita, Bianca a primit o noua vizita a lui Catalin Botezatu, care a venit acasa la blonda pentru a se asigura ca aceasta se simte bine.

DISTRIBUIȚI