Acasă Actualitate Beyonce si Lady Gaga, castigatoare la MTV Video Music Awards 2009

Beyonce si Lady Gaga, castigatoare la MTV Video Music Awards 2009

170
0
DISTRIBUIȚI

Beyonce si Lady Gaga au fost marile castigatoare la MTV Video Music Awards 2009, gala care a fost transmisa live pe MTV in noaptea dinspre 13 spre 14 septembrie.

Cei care au ratat ceremonia, sau care doresc sa revada cele mai tari momente de la MTV VMA 2009, mai au o sansa, pentru ca MTV dedica un weekend special celui mai imoprtant eveniment muzical de peste ocean „VMA 2009 Winners Weekend”, pe 19 si 20 septembrie de la orele 14.00.

Lady GaGaBeyonce si Lady Gaga au fost favoritele de anul acesta, avand cate noua nominalizari si au terminat cursa la egalitate, fiecare primind cate trei premii VMA. Totusi, Beyonce a fost cea care si-a adjudecat ravnitul premiu „Video Of The Year”, pentru piesa „Single Ladies (Put a Ring on It)”. Trupa Green Day a fost premiata si ea cu trei premii MTV, iar Taylor Swift, Britney Spears, T.I. feat. Rihanna, Eminem, sau Beastie Boys nu au plecat nici ei cu mana goala de la VMA, ci fiecare cu cate un trofeu. Celebrul comediant britanic Russel Brand a fost gazda MTV VMA de anul acesta, iar Janet Jackson a facut senzatie pe scena cu o reprezentatie exploziva in care a adus un omagiu carierei fratelui ei, Michael Jackson.

Jay-Z, Lady Gaga, Taylor Swift, Pink, Green Day si Muse au performat live pe scena VMA, iar telespectatorii din Romania vor avea ocazia sa-i vada pe scena in weekendul special dedicat castigatorilor editiei de anul acesta, „VMA 2009 Winners Weekend”.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI