Acasă Actualitate Beckham a ajuns la a doua carte

Beckham a ajuns la a doua carte

177
0
DISTRIBUIȚI

In luna iulie a acestui an va fi pusa in vanzare o noua carte dedicata lui David Beckham, despre aventura sa in Statele Unite, anunta Associated Press. Cartea, care se va numi „The Beckham Experiment”, va cuprinde interviuri cu starul englez, colegii şi coechipierii acestuia de la echipa americană Los Angeles Galaxy.

Autorul, Grant Wahl de la revista „Sports Illustrated”, povesteste despre prietenia lui Beckham cu actorul Tom Cruise, despre mariajul cu Victoria Beckham, precum şi despre relaţiile cu colegii săi de echipă. De asemenea, autorul vorbeste, totodata, diferite întâmplări din viaţa de zi cu zi a fotbalistului, în perioada în care s-a aflat la Los Angeles. Unul dintre cele mai amuzate momente trăite de jumatatea lui „Posh” pe pământ american a fost cel în care un chelner, care nu l-a recunoscut, desigur, pe David a refuzat să-l servească cu un pahar de vin, cerându-i un act de identitate, deoarece i s-a părut că nu avea vârsta minimă de 21 ani pentru a putea fi servit cu băuturi alcoolice.

Prima carte a lui Beckham, „My Side”, are 404 pagini, a aparut pe piata in anul 2003 si a primit premiul autobiografiilor.

DISTRIBUIȚI