Acasă Actualitate Bebe Cotimanis este primar in Conclatele

Bebe Cotimanis este primar in Conclatele

184
0
DISTRIBUIȚI

Bebe Cotimanis este primar in Conclatele. Nu, nu in realitate, ci in serialul de comedie „State de Romania” ce va incepe din toamna la ProTV.

Bebe interpreteaza rolul lui Marcel Florentin Popeanga, prieten in copilarie cu State si actualul primar al comunei unde ajunge si Familia Potcovaru. Un tip dur, genul de taran parvenit, acesta este intr-o permanenta competitie cu State, cu care de altfel are o gramada de conflicte. „Confruntarea dintre cei doi este dramatica si comica, in acelasi timp”, declara Cotimanis despre personajul sau. „Popeanga este genul de conducator perpetuu, primar inainte dar si dupa ’89, care ar face orice sa nu isi piarda postul”.

Nici relatiile pe care le are cu sotia sa, Elvira Popeanga, interpretata de actrita Maria Teslaru, nu sunt dintre cele mai fericite.”Elvira este o femeie abila si rafinata ca mijloace de aceea, chiar daca relatia cu sotul ei este una tensionata, stie cum sa-l abordeze si sa obtina anumite lucruri de la el”, a declarat Maria Teslaru. Actrita este la prima colaborare cu echipa Promance si este foarte incantat de aceasta productie. „Sunt bucuroasa sa fac parte din aceasta echipa. Am vazut seriozitatea si profesionalismul cu care lucreaza, iar succesul produselor pe care le realizeaza vorbeste cel mai bine despre munca lor”, a declarat Maria Teslaru.

DISTRIBUIȚI