Acasă Actualitate Barbatii, provocati la un concurs de carat neveste

Barbatii, provocati la un concurs de carat neveste

143
0
DISTRIBUIȚI

Sport.ro si ProFM sar in ajutorul barbatilor de 8 Martie si ii ajuta sa le ofere nevestelor un cadou de 1.000 de euro. “Sotii in brate”, noul sport national de Ziua Femeii, este o competitie de carat neveste, la propriu, care va avea loc duminica, 7 martie, in AFI Palace Cotroceni si va fi transmis in direct de Sport.ro.

Sub sloganul “Iubeste-o barbateste!”, Sport.ro si ProFM lanseaza aceasta provocare, pe 7 martie, de la ora 15:00, in AFI Palace Cotroceni tuturor cuplurilor gata sa-si demonstreze forta, priceperea si dragostea pe durata a trei probe. Concurentii trebuie asadar sa-si “plaseze” sotiile in carucioare de cumparaturi si sa alerge cu ele pe gheata, sa le faca unghiile partenerelor purtand manusi de box si sa fuga cu nevestele in brate pe un traseu prestabilit. Cel care va reusi sa castige cele trei probe va pleca acasa cu  1000 de euro in buzunar si…cu sotia in brate.

Ca in orice competitie, la “Sotii in brate” nu vor lipsi nici arbitrii. Sara si Vintila, DJ-ii care dau “Alarma” in fiecare dimineata la ProFM vor fi acolo pentru a urmari desfasurarea corecta a fiecarei probe si, bineinteles, pentru a-i sustine pe barbatii impovarati de atata dragoste. Evenimentul ca vi transmis integral pe Sport.ro, duminica, 7 martie, de la ora 15:00.

DISTRIBUIȚI