Acasă Actualitate Augusta Lazarov, noua sefa a divertismentului la Antena1

Augusta Lazarov, noua sefa a divertismentului la Antena1

157
0
DISTRIBUIȚI

Augusta Lazarov a preluat funcţia de Head of Entertainment la Antena 1.

Sotia fostului om de televiziune, Valeriu Lazarov, care a decedat la Madrid anul trecut, se va ocupa de coordonarea şi dezvoltarea programelor de divertisment, în acelaşi timp cu identificarea şi propunerea unor noi formate care să aibă impact la publicul Antenei 1, informeaza reprezentantii postului din Baneasa.

„Îmi doream foarte mult să continui să lucrez în acest domeniu şi iată că propunerea primită cu puţin timp în urmă s-a concretizat în revenirea mea la postul de televiziune unde am cunoscut de-a lungul timpului oameni extraordinari. Publicul nostru are tot dreptul la emisiuni de divertisment de cea mai bună calitate şi-mi doresc ca aportul meu la acest deziderat să fie semnificativ, într-o echipă profesionistă şi experimentată”- declara Augusta Lazarov.

Augusta Lazarov are o bogată experienţă în coordonarea conţinutului producţiilor de divertisment şi în adaptarea formatelor internaţionale la piaţa din România, ea ocupandu-se pentru Antena 1 de coordonarea producţiei şi realizarea emisiunilor de succes ‘Din dragoste’, ‘Noaptea erorilor’, ‘Geniali’, ‘Ciao, Darwin!’, ale telenovelelor ‘Secretul Mariei’ şi ‘Vocea inimii’, dar şi de sitcomul ‘Scene de CăZnicie’.

Noua sefa a divertismentului de la Antena 1 are o implicare de peste zece ani în televiziune, în ultimii şapte ani ocupându-se de coordonarea producţiei şi realizării de programe de divertisment. Pe plan internaţional, Augusta Lazarov a sprijinit producţia programelor ‘Hello, Goodbye!’, ‘El tramposo’ (‘Dirty, rotten cheater’) şi ‘Escuchala otra vez!’ (‘Ascult-o încă o dată!’), difuzate în Spania.

Sursa: Agerpres

DISTRIBUIȚI