Acasă Actualitate „Aruncaţi din tren” şi aterizaţi în preajma Crăciunului

„Aruncaţi din tren” şi aterizaţi în preajma Crăciunului

577
2
DISTRIBUIȚI

Dan Bordeianu împodobeşte cu zurgălăi emisiunea „Aruncaţi din tren” şi intră în spiritul Crăciunului într-o ediţie specială care va fi difuzată luni, 21 decembrie, la Antena 1. Dan Helciug şi Anca Ţurcaşiu vor face echipă la Suceava, iar Cove şi Nicoleta Voica vor ajunge la Baia Mare. Vedetele vor fi puse într-o serie de ipostaze absolut surprinzătoare, majoritatea în spiritul plin de veselie şi de culoare al Crăciunului.
Vedetele Antena 1 şi invitaţii lor vor incerca toţi pe rând costumul de Moş Crăciun cu ocazia sărbătorilor de iarnă de acest an. Este şi cazul invitaţilor de la „Aruncaţi din tren”, care vor fi Moş Crăciun pentru nişte familii nevoiaşe, atât prin efortul de a îi ajuta, cât şi la propriu, când vor îmbrăca la sfârşitul emisiunii costumul de Moş.
Sărbătorile se apropie şi cu ediţii speciale pentru emisiunile Antena 1. De data aceasta, invitaţii „Aruncaţi din tren” vor munci pentru a strânge bani pentru două familii nevoiaşe care vor avea parte anul acesta de un sfârşit de an ceva mai fericit. Copiii din familiile ajutate vor avea o surpriză de proporţii şi se vor bucura de vizita neaşteptată a lui Moş Crăciun, care va fi mai darnic şi mai vesel ca niciodată.
Echipa aruncată din tren la Suceava a fost pusă într-o situaţie cu totul inedită. Anca Ţurcaşiu şi-a asumat pentru o vreme rolul de taximetrist, în timp ce Dan Helciug îi făcea rost de clienţi. Telespectatorii pot urmări în timpul emisiunii cât de productivă a fost iniţiativa, dar şi momente savuroase când vedetele au încercat să strângă bani lucrând ca muncitori necalificaţi într-o fabrică de încălţăminte.
La Baia Mare, Cove si Nicoleta Voica s-au avântat în muncă grea şi cinstită, fie că era vorba de a lucra într-o păstrăvărie sau la un service auto. Rezultatele su fost bogate şi pline de haz, aşa cum ne-am obişnuit şi până acum la emisiunea prezentată de Dan Bordeianu.
Antena 1 îşi îmbracă vedetele în haine de sărbătoare în prejama Crăciunului şi în aşteptarea noului an. Sunt tot ei, la fel de veseli şi de primitori ca întotdeauna, dar cuprinşi de spiritul sărbătorilor de iarnă. Astfel, telespectatorii vor avea parte de multe surprize la Antena 1 în această iarnă, pentru că vedetele vor profita de fiecare prilej de sărbătoare şi de a trece buna dispoziţie dincolo de micile ecrane, în casele tuturor.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

 1. Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament. Cei care doresc, mă pot ajuta cu mici donaţii în contul deschis la BCR RO36RNCB0231088855520001 (lei).

  Vă rog ajutaţi-mă dacă nu pot să mor.

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

  Telefon: 0757205495

  Vă mulţumesc anticipat.

  Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

  Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.