Acasă Actualitate Apropo Tv numără bobocii din lumea mondenă

Apropo Tv numără bobocii din lumea mondenă

167
0
DISTRIBUIȚI

Toamna se numără bobocii, iar Apropo Tv nu face excepţie de la regulă şi trece în revistă, în prima ediţie din noul sezon, difuzată de Pro Tv duminică, 27 septembrie, de la 13:15, new entry-urile în materie de vedete apărute peste vară care au ţinut paginile ziarelor.

Ricky, fostul şofer al Monicăi Columbeanu, plecat de la Izvorani în căutarea unei vieţi mai bune şi Raluca, junioara lui Stelian Ogică sunt doar două dintre numele avute în vizor de presa autohtonă pe parcursul verii. Subiect savuros, comentatori pe sprânceană: Mircea Solcanu, Marius Florea Vizante şi Laurette dezbat cu sârg pe seama bobocilor mondeni.

Prezentatorul emisiunii, Andi Moisescu, anunţă cu surle şi trâmbiţe o nouă rubrică marca Apropo Tv: „Sincer vorbind, după spectacolul mondeno-politic plăcut la care am asistat de-a lungul verii, am mare încredere în capacitatea, imaginaţia şi reacţiile celor care iubesc spaţiul public. Drept urmare, ţinem să-i asigurăm încă de pe acum de întreaga atenţie, chiar dacă o parte din resursele noastre sunt concentrate pe noua campanie de toamnă, România All Excusive”, a mărturisit ghiduş Andi Moisescu.

Astfel, materialul care sparge gheaţa noii rubrici are în prim plan Costineştiul. Cum era şi cum este el astăzi, telespectatorii Pro Tv vor afla de la Mugurel Vrabete, unul dintre veteranii turişti ai staţiunii, care vizitează satul de la malul mării încă din 1979.

[ad#adsense-articole]

DISTRIBUIȚI