Acasă Actualitate Andreea Spataru: “M-am redescoperit la “Dansez pentru tine”

Andreea Spataru: “M-am redescoperit la “Dansez pentru tine”

456
1
DISTRIBUIȚI

Dupa ce vineri seara a parasit competitia visurilor de la “Dansez pentru tine”, Andreea Spataru a declarat la emisiunea The Hit Factory de la ProFM  ca déjà ii este dor de ringul de dans si de ceea ce a trait acolo.

Ea i-a marturisit DJ-ului ProFM Nono Semen ca este fericita pentru faptul ca nu i-a dezamagit pe cei care i-au fost aproape, in special pe Antonio, partenerul ei si pe Vica (Victoria Bucun), coregrafa lor. In ceea ce priveste evolutia ei de la “Dansez pentru tine”, vedeta Playboy a ramas surprinsa de modul in care a evoluat. “M-am redescoperit la “Dansez pentru tine”. M-am luat prin surprindere, nu ma asteptam sa duc aceasta emsiune pana la capat”, a declarat ea.

Chiar daca au fost aproape trei luni de efort sustinut, Andreea a fost foarte atenta in ceea ce priveste alimentatia si a reusit sa-si pastreze o greutate constanta. “Eram oricum foarte slaba, asa ca profitam de orice pauza pentru a manca, sa nu mai pierd din kilograme. Ba chiar am cam exagerat cu mancareJ”. Dupa experienta de la “Dansez pentru tine”, Andreea a luat o hotarare clara. “Sunt decisa ca de acum inainte sa merg la sala, ceea ce pana acum nu s-a intamplat”, a mai povestit ea la ProFM.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU