Acasă Actualitate Andreea Raicu, trista de Paste!

Andreea Raicu, trista de Paste!

274
0
DISTRIBUIȚI

Lipsa bunicii sale, care a decedat in urma cu aproximativ un an, o opreste  pe Andreea Raicu sa devina nerabdatoare in asteptarea  „Invierii Domnului”. Vedeta povesteste de ce atmosfera in casa sa si a familiei este diferita.

„E prima Sarbatoare a Pastelui dupa plecare bunicii mele. Cred ca lipsa ei ma impiedica sa ma bucur de zilele astea asa cum o faceam inainte. Odata cu disparitia ei m-am rupt de o perioada frumoasa din viata mea. E o durere ascunsa care isi face din cand in cand simtita prezenta. Mama a vopsit ouale si a facut drob, dar casa nu mai are mirosul copilariei, a Pastelui de atunci”, spune Andreea Raicu.

Vedeta isi aminteste de copilarie si de felul in care astepta cu nerabdare aceasta Sarbatoare: „Cand eram copil lucrurile se vedeau altfel. De fapt, toata Saptamana Mare era diferita. Stiam ca vine Pastele fara sa ma uit in calendar. Casa mirosea a cozonaci si a drob prospat, atmosfera era cu totul si cu totul alta. Joia, impreuna cu copiii din cartier, mergem la biserica la slujba celor 12 Evanghelii, Vinerea treceam pe sub masa dupa care ramaneam si ne intreceam sa cantam cat mai bine Prohodul, ocoleam biserica si nu plecam pana slujba nu era terminata. Obiceiurile au ramas aceleasi, dar noi am crescut, ne-am schimbat, am intrat in agitatia vietii in care nu mai avem timp de nimic, iar atunci cand gasim cateva clipe nu dorim decat liniste. Sunt tare curioasa daca pustii din generatia asta simt cum o faceam noi atunci. S-au schimbat multe si ma gandesc ca si ei”…

Va doresc un Paste frumos si linistit. Sa va bucurati de zilele astea alaturi de oamenii dragi, sa fiti fericiti si senini. Eu am reusit sa fiu. M-am gandit ca bunica mea e bine acolo unde e si m-a ajutat sa primesc cel mai frumos cadou de Paste. Paste fericit!

DISTRIBUIȚI