Acasă Actualitate Andreea Raicu, Nicoleta Luciu si Cabral, cei mai apreciati actori

Andreea Raicu, Nicoleta Luciu si Cabral, cei mai apreciati actori

195
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Raicu, Cabral sau Nicoleta Luciu sunt actorii care au avut roluri principale în seriale româneşti de televiziune în 2009 şi care au reuşit să câştige recunoaşterea şi aprecierea publicului, arată un studiu realizat în luna februarie de GfK România.

Selecţia acoperă un număr de 38 actori din seriale precum ‘Regina’, ‘Îngeraşii’, ‘Aniela’, ‘State de România’, ‘Efect 30’, ‘Trăsniţi în NATO’, ‘Fete de Măritat’, ‘Fetele Marinalului’, ‘Nimeni nu-i perfect’.

NIcoleta Luciu, MatildaRespondenţii au recunoscut, în medie, două treimi dintre vedetele serialelor româneşti listate, Andreea Raicu, Cabral şi Nicoleta Luciu deţinând capul de afiş, iar pe următoarele locuri plasându-se Dana Rogoz, Alexandru Papadopol sau Adela Popescu.

La capitolul cele mai plictisitoare vedete respectiv, cele mai interesante, potrivit GfK se poate spune că încă nu există astfel de personalităţi de care publicul să se fi plictisit. Respondenţii au fost îngăduitori în evaluările celor mai cunoscute vedete care au avut roluri principale în serialele româneşti. Andreea Raicu, Cabral şi Nicoleta Luciu sunt persoane publice foarte cunoscute, care plac mult publicului şi care sunt mai mediatizate decât celelalte, dar într-o manieră care nu deranjează.

Pe de altă parte, există şi destul de multe vedete foarte cunoscute şi apreciate şi despre care românii doresc să afle mai multe, considerând că nu sunt suficient mediatizate. Este cazul lui Sebastian Papaiani sau lui Camen Tănase, care sunt cunoscuţi datorită experienţei lor profesionale în lumea teatrului sau filmului.

Sunt mulţi actori din seriale de televiziune care sunt cunoscute, plac dar nu toate trezesc interesul publicului. Poziţia respondenţilor a fost de indiferenţă în ceea ce priveşte prezenţa în canalele media a informaţiilor despre ele – au o prezenţă moderată în presă şi nici nu cred că este nevoie de mai mult. Acest grup de personalităţi este cel mai larg şi cuprinde actori de toate vârstele, cu experienţă în acest domeniu. Printre ei se numără Alexandru Papadopol, Adela Popescu, Constantin Cotimanis, Gheorge Visu sau Mihai Petre.

Există şi un al patrulea grup de vedete, de data aceasta actori nu foarte cunoscuţi (au obţinut o evaluare sub media generală), dar cu potenţial pentru a fi mediatizaţi şi a deveni populari. Românii care i-au recunoscut şi îi plac îşi doresc să afle mai multe despre ei. Sunt actori tineri, o parte dintre ei fiind deja distribuiţi în mai multe seriale de televiziune: Bogdan Albulescu, Manuela Hărăbor, Andreea Pătraşcu. Potenţialul lor de a deveni vedete este confirmat şi de prezenţa lor în topul vedetelor pe care respondenţii le consideră potrivite pentru a fi imaginea uneia dintre mărcile lor preferate, alături de vedete foarte cunoscute, ca Nicoleta Luciu şi Andreea Raicu.

Ultimii în lista celor mai cunoscuţi actori din seriale româneşti se află câţiva debutanţi, printre ei aflându-se Adriana Butoi, Ana Maria Lazăr, Corina Moise.

Studiul a fost aplicat pe propriul panel de respondenţi online – askGfK – numărul participaţilor la sondaj fiind de 500, eşantion reprezentativ pentru populaţia urbană utilizatoare de Internet, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 54 ani.

Sursa: Agerpres

DISTRIBUIȚI