Acasă Actualitate Andreea Marin s-a distrat la petrecerea Oriflame

Andreea Marin s-a distrat la petrecerea Oriflame

150
0
DISTRIBUIȚI

Oriflame Romania a aniversat, la inceputul lunii decembrie, 14 ani de la infiintare. La evenimentul organizat pe data de 7 decembrie au sarbatorit, alaturi de echipa Oriflame, si numeroase vedete, printre care Andreea Marin Banica, Bianca Brad, Irina Deleanu, Corina Chiriac, Lucia Bubulac, Elisabeta Lipa, Alina Stancu, Irina Cordoneanu, Nora Seroussi, Delia Panait, Raluca Moianu, Roxana Cosma, Andreea Buzdugan si Roxana Iliescu.
„Am pus bazele acestei companii in Romania acum 14 ani, pornind la drum cu multa pasiune si teluri ambitioase. Va dati seama cat de bucuroasa sunt sa vad roadele muncii noastre din tot acest timp. Am cladit, alaturi de intreaga echipa, o afacere performanta, de succes, din care castiga toate partile implicate. Clientii nostri beneficiaza de produse cosmetice naturale suedeze de cea mai buna calitate la preturi accesibile, iar consultantii nostri au posibilitatea de a-si construi o cariera, de a se dezvolta la nivel personal si, nu in ultimul rand, de a castiga bani si a-si indeplini visele”, a declarat Monica Tatoiu, director general al Oriflame Romania.
Cu ocazia acestei sarbatori, Oriflame Romania a acordat si premii catorva dintre colaboratorii sai speciali: Andreea Marin Banica a primit premiul „More than beauty”, Elisabeta Lipa a fost distinsa cu titlul „Dare to dream”, Roberta Dumitriu, producatoarea emisiunii „Adevar sau baliverne”, a primit premiul „Inteligenta manuirii cuvantului”, iar Delia Panait, de la postul de radio Gold FM, a primit titlul „G.I. Jane”.

O surpriza pentru Monica Tatoiu a fost insa titlul primit de la Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania: Iubitor de pace si iubitor de oameni.

Decorul festiv din sediul Oriflame Romania si aromele delicioase de castane coapte si cozonac au creat un cadru cald si primitor, introducand participantii in atmosfera sarbatorilor ce se apropie.

„Ma bucur sa ma aflu in compania a atat de multi prieteni in aceasta seara – de la persoane publice, pana la jurnalisti, angajati si colaboratori – pentru ca avem astfel ocazia sa celebram impreuna, chiar daca un pic mai devreme, si minunata sarbatoare a Craciunului”, a mai declarat, in incheiere, Monica Tatoiu.