Acasă Actualitate Andreea Marin Banica vorbeste despre starea de bine la „Buna ca viata”

Andreea Marin Banica vorbeste despre starea de bine la „Buna ca viata”

257
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Marin Banica ofera sfaturi pentru o viata mai buna si o stare de bine la „Buna ca viata” luni, 14 decembrie 2009, la ora 23.30 pe TVR1.

Tema abordata in cea de-a noua editie a emisiunii „Buna ca viata” este starea de bine, echilibrul sanatos dintre minte, corp si spirit sau cum sa ne simtim bine in pielea noastra, cu bune si rele. Un stil de viata sanatos intr-un mediu sanatos, relaxarea, cunoasterea de sine si a celorlati contribuie la starea de bine si influenteaza tot ceea ce facem.

Dragos si Laura o au ca invitata in aceasta editie pe Andreea Marin Banica. In cartea recent lansata, „Pretuieste viata”, Andreea Marin Banica indeamna cititoarele sa aiba grija de minte, trup si suflet pentru o viata mai buna. Ea va vorbi despre aceasta carte si va impartasi telespectatorilor secretele ei pentru o stare de bine.

Reportajele emisiunii incearca sa explice cum psihoterapia contribuie la starea de bine, iar invitatii Cristina Fulop si Alfred Dumitrescu vor demitiza ideea ca doar bolnavii au nevoie de terapie si vor prezenta conceptele de psihanaliza si terapie cognitiv comportamentala. Pentru cei care prefera sanatatea prin apa (SPA), o vizita la spa pentru relaxare contribuie la bunastarea fizica, dar si mintala. Eugen Hriscu, psihiatru si psihoterapeut, va vorbi despre adictii, efecte si tratarea lor.

La rubrica „Sfatul practic”, Dragos si Laura vor arata telespectatorilor cum isi pot improviza propriul Spa chiar acasa.