Acasă Actualitate Andreea Marin Banica se declara iubita de politisti

Andreea Marin Banica se declara iubita de politisti

100
0
DISTRIBUIȚI

Andreea Marin Banica este iubita de politisti, dupa cum declara chiar ea in emisiunea Pro Motor, de la Pro Tv, din 14 noiembrie.

Andreea ii povesteste Roxanei Ciuhulescu, prezentatoarea Pro Motor, ca are carnet de la 18 ani si ca nu tine minte sa fi luat vreodata o amenda de la vreun politist, nu a facut niciodata vreun accident de circulatie serios cand se afla la volan si nu a avut niciodata vreun conflict dur in trafic.

Soferul Andreea Marin Banica conduce acum un BMW seria 5 GT, o masina puternica, spatioasa, robusta si extrem de abila, insa nu uita nici acum de prima ei masina, un Fiat Regata primit de la tatal sau. Cu ajutorul ei, si-a imbunatatit si capacitatea de a parca lateral, pentru ca prima ei masina avea marsarierul defect si de aceea o putea parca doar lateral, cu fata. Astfel, ea trebuia sa isi faca traseul exact in minte pentru a doua zi inainte de a pleca de acasa, ca sa stie pe ce parte sa intre pe strada cu pricina pentru a parca dupa posibilitatile masinii. Intre timp, Andreea a condus multe modele de la BMW, incepand cu modelul Mini pe care ulterior i l-a facut cadou surorii ei, Cristina, si continuand cu BMW seria 3, 5, 6, 7, iar mai apoi un X5.

Andreea Marin Banica povesteste in editia de sambata a emisiunii “Pro Motor” ca nu se enerveaza usor la volan si ca de cele mai multe ori conduce de placere. Chiar daca circula destul de mult cu masina, Andreea Marin Banica se relaxeaza uneori si mergand cu bicicleta prin parc si a facut si scoala pentru a-si lua permisului pentru motor.

DISTRIBUIȚI