Acasă Actualitate Andreea Mantea: „M-a speriat perspectiva căsniciei cu Andrei Ţârdea”

Andreea Mantea: „M-a speriat perspectiva căsniciei cu Andrei Ţârdea”

496
1
DISTRIBUIȚI

Invitată ieri la ”Happy Hour”,  Andreea Mantea a ţinut să clarifice toate zvonurile legate de viaţa sa sentimentală.

Cu toate că s-a despărţit de Andrei Ţârdea de aproape două luni, Andreea crede că încă nu s-au înţeles motivele pentru care a pus capăt acestei poveşti de iubire: frumoasa brunetă a mărturisit că a speriat-o perspectiva căsătoriei cu Andrei Ţârdea. ”Motivul pentru care am decis să luăm o pauză şi mai apoi să ne despărţim a fost faptul că pe mine m-a speriat perspectiva căsniciei, pur şi simplu nu ştiam dacă el e persoana alături de care vreau să îmi petrec toată viaţa”, a spus aceasta.

Andreea Mantea a ţinut să clarifice că nu i-a interzis niciodată fostului iubit să se comporte ca un tată adevărat pentru fiica Alexandrei Bădescu şi că, mai mult, existenţa acestui copil nu a înfluenţat în niciun fel relaţia lor: ”Eu cu Andrei mă certam pe vremea când eram împreună tocmai pentru că eu insistam să îl fac să îşi vadă copilul. El îmi spunea că nu e încă timpul, iar eu îi ziceam că mai târziu o să regrete şi o să fie prea tarziu. Nu mă deranja că el este tatăl adevărat al fiicei Alexandrei”, a mai spus Andreea la ”Happy Hour”.

Mai mult, vedeta Playboy a mărturisit că în prezent nu crede că mai există nicio şansă să se împace cu Ţârdea şi că, în ciuda zvonurilor apărute în presă în ultima vreme, în prezent este singură.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU