Acasă Actualitate Andreea Esca a petrecut Revelionul in Trafalgar Square

Andreea Esca a petrecut Revelionul in Trafalgar Square

154
2
DISTRIBUIȚI

Andreea Esca si-a inceput vacanta la Paris, unde de altfel a petrecut si Craciunul, alaturi de familie si prieteni, iar in apropierea Revelionului, vedeta ProTV a plecat impreuna cu familia la Londra.

Au decis sa plece cu trenul si, din cauza zapezilor, se gandea deja la o transmisie live din Eurostar, insa au ajuns cu bine si fara intaziere la destinatie. Programul pentru cele cateva zile petrecute in capitala Angliei a fost foarte incarcat. “Am fost la doua musicaluri de vis, “Lion King” si “Grease”, am vizitat expozitii foarte bune la Tate Modern Museum, ne-am dat in London Eye si am fost la o expozitie dedicata lui Michael Jackson, la O2 Arena, unde trebuia sa aiba loc concertele megastarului”, a declarat Andreea. Si asta nu a fost tot. Vedeta a ajuns de asemenea la un targ de antichitati, la o multime de magazine de jucarii si chiar in fata celebrei librarii unde Julia Roberts si Hugh Grant au filmat “Nothing Hill”. Un loc deosebit descoperit in aceasta vacanta a fost un cartier de pankisti. Vedeta s-a imprietenit cu doi dintre ei si a fost invitata sa le viziteze atelierul de creatie. Fiind in Londra, nu a putut lipsi nici turul turistic cu London Bus. Noaptea de Revelion a inceput cu un spectacol si a continut in Trafalgar Square, unde Andreea s-a alaturat impreuna cu familia miilor de oameni pentru a vedea focurile de artificii. Pe 1 ianuarie, spectacolul a mers mai departe, de aceasta data cu o parada nemaipomenita, iar reprezentanti ai liceelor, organizatii caritabile de tot felul, scoli de dans, scoli de sport, statii de radio, oameni cu masini de colectie, teatre, circuri au defilat in costume geniale, timp de citeva ore.
Vacanta de iarna a Andreei Esca s-a incheiat intr-un mod cum nu se poate mai placut. “La Londra, mi-am organizat si o intilnire cu o fosta colega de liceu care traieste acolo si cu care am povestit tot ce aveam de recuperat. Nu ne vazusem de ceva vreme. A fost o vacanta frumoasa in care am mers cat pentru tot anul asta”, a mai adaugat Andreea.

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII